Obradović besan: Strašno je koliko batina dobija Panter

03.06.2024

22:42

0

Autor: 24sedam

Trener crno-belih čestitao pobedu Zvezdi, ali je drugim stvarima bio nezadovoljan

Obradović besan: Strašno je koliko batina dobija Panter
Copyright MN Press

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Partizan u prvoj utakmici finalne serije Superlige, a razlika je bila samo jedan poen. Nedugo posle poraza od najvećeg rivala, pred novinare je izašao trener crno-belih Željko Obradović.

I sve u svemu nije bio zadovoljan.

- Neizvesna utakmica u završnici u kojoj smo imali šansu da preokrenemo i pobedimo. I da smo pobedili, mislim da ne bi bilo nezasluženo - kazao je Obradović, a onda čestitao na pobedi rivalu.

- Naravno, čestitke Crvenoj zvezdi na pobedi. Neke stvari koje sam pričao, ne bih da ponavljam. Evidentne su bile. U situaciji kada smo ostali bez visokih igrača, probali smo da igramo na treningu i da igramo na drugačiji način i veoma sam ponosan kako smo igrali sa dva treninga. Ponosan sam kako je to izgledalo i čestitam mojim igračima. Sreda je nova utakmica i videćemo kako će to da izgleda.

Zatim je dobio pitanje da prokomentariše i sedmi poraz od najvećeg rivala, kao i to što se kapiten Kevin Panter nije pozdravio sa igračima Zvezde. 

- Ja  sam već pričao na šta je ličilo i kako je izgledalo finale (AdmiralBet) ABA lige. Svima koji se malo razumeju u košarku je sve jasno. Ne bih imao šta da dodam.

Kada je reč o Kevinu Panteru, ja nemam pojma da se on ne pozdravlja. Ne mogu da govorim u njegovo ime. Ako ste vi to videli, ja nisam. Mislim da se igrači pozdrave. Vama verujem, ja to nisam video. Stvarno ne znam. Što se Pantera tiče, odavno nije viđeno da jedan igrač doživljava torturu.

MN Press
 

Protiv njega se ne igra košarka. Igra se svaki drugi sport. Mogu klipove da napravim da vam pokažem. Strašno je koliko batina dobija i koliko ga prebijaju - bio je nezadovoljan Obradović i onda prokomentarsao startnu petorku, Panter, Avramović, Anđušić, Ponjitka i Ledej.

- Smailagić je imao problem sa povredom. Dođe na utakmicu i odigra koliko može. Imali smo dva dana. Da li mislite da ću da izvedem petorku koju nisam trenirao? Da li mislite da je to moguće. malo smo ozbiljniji i malo pripremamo. Radili smo. Što smo počeli u drugom poluvremenu. Pogledajte. Posle dolazi ono što protivnički tim želi da uradi, kaznili su nas dole. Imali smo sve pripremljeno. Ali, to je košarka. Sve ke koncentracija, ceo život je u koncentraciji. 

Za kraj, trener crno-belih je dobio pitanje "koje stvari su jasne?"

Printscreen/TV Arena sport
 

- Nemojte molim vas da se objašnjavam. Hajde da se ne pravimo naivni i da ne znamo o čemu se radi. Uzmite tabelu Evrolige i pogledajte malo kako su se završile dve zadnje sezone, pa uporedite malo. Prosto i jednostavno. Vi specijalno znate, kao što i svi znaju. Tako je kako je. Hvala na pitanju - zaključio je Obradović.

Naredna utakmica na programu je u sredu kada će Partizan biti domaćin. I ako bude bilo potrebe, treći odlučujući meč biće odigran u subotu, a crveno-beli će biti domaćin.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike