Partizan ima poruku za navijače uoči finala sa Zvezdom: Ovo su 4 koraka i ovo nije bilo koja igra (FOTO)

03.06.2024

16:55

0

Autor: D. N.

Crno-beli će već u sredu da budu domaćini u nastravku serije

Partizan ima poruku za navijače uoči finala sa Zvezdom: Ovo su 4 koraka i ovo nije bilo koja igra (FOTO)
Copyright Jovan Mihajlović

Uoči početka finalne serije Superlige, između Crvene zvezde i Partizana oglasili su se i crno-beli, mada ova novina i neme direktne veze sa utakmicama. Reč je o NFT igri.

- Partizan NFT igra tokom finala Superlige.

Navijači Partizana, pripremite se da uz novu Partizan NFT igru doživite finalnu seriju Superlige Srbije na potpuno novi način! Ovo nije bilo koja igra, ovo je vaša karta za zaradu pravih nagrada i otključavanje ekskluzivnih iskustava koja se ne mogu kupiti novcem, već samo fan tokenima (PTZT).

Kako to možete da uradite?

Košarkaški teren je podeljen na različite delove, od kojih je svaki povezan sa jedinstvenim NFT-em. Obezbedite jedan od ovih NFT-a i biće vam nasumično dodeljen deo terena. Kako se igra bude odvijala, a poeni budu postignuti iz vašeg dela terena, sakupićete PTZT

Koraci su sledeći:

1) Posetite http://app.blocksport.io i kupite svoj NFT.

2) Osvojite svoj deo terena: Svaki NFT dolazi sa nasumičnim delom košarkaškog terena.

3) Uživajte u igri: Podržite Partizan u prvoj utakmici finalne serije Superlige Srbije i zaradite PTZT na osnovu poena postignutih sa vašeg dela terena.

4) Preuzmite svoje nagrade: Sakupite svoj PTZT nakon igre.

Šta dobijate sa PTZT?

Sa PTZT fan tokenima, ne zarađujete samo digitalna sredstva, već otključavate put ka posebnim iskustvima koja se ne mogu kupiti novcem. Od ekskluzivnih susreta sa timom i druženja sa igračima, do potpisane opreme i jedinstvenih događaja za navijače.

Opcije plaćanja: Učinili smo to jednostavnim za sve naše navijače. Kupite svoj NFT koristeći kreditnu karticu ili bilo koju kriptovalutu po vašem izboru.

Budite deo ove inovativne igre! Ne čekajte - kupite svoj NFT već danas i zaradite nagrade dok navijate za Partizan u finalu - navodi se u saopštenju crno-belih.

Podsetimo, prva utakmica je večeras (20) na programu, a domaćini će biti crveno-beli. Zatim će u sredu crno-beli ugostiti najvećeg rivala, a eventualna majstorica je planirana za subotu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike