Baš dirljiva poruka: Ovako se sin Dejana Milojevića poklonio Jokiću! (FOTO)

09.05.2024

14:53

0

On je na svom Instagramu na poseban način čestitao Nikoli titulu najboljeg u NBA

Baš dirljiva poruka: Ovako se sin Dejana Milojevića poklonio Jokiću! (FOTO)
Copyright Youtube printscreen/Denver Nuggets

Nikoli Jokiću stižu čestitke sa svih strana nakon što je i za ovu sezonu MVP u regularnom delu NBA, a jedna od njih je došla i od Nikole Milojevića, sina Dejana Milojevića, koji je bio veliki prijatelj sa srpskim košarkašem. 

On je na svom Instagramu čestitao najboljem igraču sveta, uz zajedničku fotografiju svog oca, košarkaša Denvera, kao i kondicionog trenera Nagetsa Ognjena Stojakovića, jedan od ljudi koji najbliže sarađuje sa Jokićem. 

Instagram printscreen
 

Podsetimo, stameni Somborac je na konferenciji za medije nakon što je zvanično proglašen za najkorisnijeg igrača nosio majicu "Brate" upravo posvećenu preminulom Milojeviću.  

Na konferenciji za medije nakon što je zvanično proglašen za najkorisnijeg igrača lige nosio je majicu "Brate", posvećenu bivšem treneru. 

Džoker nije zaboravio na bivšeg trenera, otvorio je dušu i pričao o Dekiju posle MVP priznanja.

- Ovu majicu nosim skoro svaki dan, posebno kada sam na treninzima. Deki je čovek koji mi je dao slobodu, pokazao mi je kako bi trebalo da radim neke stvari, da treniram, da se ponašam. Verovao je u mene i ja samo mogu da mu se zahvalim na tome. Uvek je bio u mojoj kući kada je bio ovde, dok je bio u Golden Stejtu, to je bilo stvarno kvalitetno prijateljstvo sa puno iskrenosti između nas. Mislim da je Deki momak kog uvek želiš da imaš uz sebe kao prijatelja, neko ko će ti reći kako stvari zaista stoje, bez laži i pokušaja da se išta sakrije - poručio je Jokić.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike