Zvezdaši proslavili Uskrs! Tucanje jajima, u pozadini "Na svoju veru, na svoju zemlju, ponosan sam..." i moćna poruka trenera! (VIDEO)

05.05.2024

15:42

0

Autor: D. N.

Crveno-bele već za dva dana očekuje nastavak serije polufinala plej-ofa

Zvezdaši proslavili Uskrs! Tucanje jajima, u pozadini "Na svoju veru, na svoju zemlju, ponosan sam..." i moćna poruka trenera! (VIDEO)
Copyright KK Crvena zvezda

Košarkaši Crvene zvezde će u utorak odigrati srugu utakmicu polufinalne serije plej-ofa AdmiralBet ABA lige. U prvoj su bili ubedljivi protiv Mege i u toku su pripreme za meč koji je na programu za dva dane, u crveno-belom taboru je proslavljen najradosniji hrišćanski praznik.

- Svima koji danas slave pravoslavni Uskrs, KK Crvena zvezda čestita najveći hrišćanski praznik, kada slavimo dane Hristovog Vaskrsenja i pobede života nad smrću. U ovom danu, KK Crvena zvezda svima želi puno sreće, mira, ljubavi i zdravlja - stoji u objavi crveno-belih.

Takođe, objavljen je i kraći video snimak tradicionalnog kucanja jajima, a u pozadini je išla  poznata navijačka pesma "Na svoju zemlju, na svoju veru, ponosan sam ja..."

Kraći govor je održao i trener Janis Sferopulos. Na početku je čestitao praznik, a zatim poželeo svima (i porodicama) sreću i zdravlje

- I kao porodica ćemo da se borimo do kraja za dva cilja (trofeji u Superligi i AdmiralBet ABA ligi) - kazao je između ostalog Grk, a obraćanje završio "hvala puno" na srpskom.

Podsetimo, drugi polufinalni par regionalnog takmičenja čine Partizan i Budućnost. Trenutno crno-beli vode sa 1:0.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike