Zvezdin defanzivac emotivan na najradosniji hrišćanski praznik! Slavim prvi put sa sinom, a drugi put u Srbiji od kada sam profesionalac

05.05.2024

14:42

0

Autor: D. N.

Štoper crveno-belih dugo igrao u inostranstvu

Zvezdin defanzivac emotivan na najradosniji hrišćanski praznik! Slavim prvi put sa sinom, a drugi put u Srbiji od kada sam profesionalac
Fudbaleri Crvene zvezde - Copyright MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde su odbranili titulu u Superligi, nekoliko kola pre kraja sezone. Ostaje da se vidi da li će trofej da odbrane i u Kupu, pošto finale sa Vojvodinom igraju 21. maja.

U svakom slučaju, u Ljutice Bogdana ima razloga za slavlje, a na najradosniji hrišćanski praznik se oglasio i Uroš Spajić.

- Praznike provodim u krugu porodice. Ovo je prvi Uskrs koji ću proslaviti sa sinom i posebno će mi ostati u srcu. Sa familijom sam u Beogradu, a nisam često tokom karijere imao priliku da budem kući tokom ovog perioda godina. Da budem precizan, mislim da mi je ovo drugi put da sam u Srbiji kada je Uskrs, od kako sam postao profesionalni fudbaler.

Od svih običaja koje sa sobom nosi ovaj praznik, uvek je najiteresantnije kuckanje jajima, gde se uvek takmičimo kroz šalu. Poželeo bih svim našim vernim, iskrenim i odanim zvezdašima srećan Uskrs - kazao je defanzivac crveno-belih, a zatim rekao i pokoju reč o predstojećim obavezama.

Prva utakmica je već u sredu, a to je gostovanje ekipi Mladosti.

- Olakšavajuća okolnost sa psihološke strane jeste što smo pred praznike ostvarili prioritetni cilj - osvajanje šampionske titule. Mirne glave i malo opuštenije možemo da provedemo praznike uz naše najmilije. Naravno, pred nama je i utakmica finala Kupa Srbije, koja je od velikog značaja, jer želimo da osvojimo duplu krunu - dodao je Spajić koji i kao ostatak ekipe pomalo razmišlja i o proslavi titule koja je planirana posle poslednjeg kola šampionata.

MN Press
 

- Iskreno jedva čekam proslavu titule. Prethodne godine, usled oporavka od povrede, konkretno nisam imao veliki uticaj na terenu u osvajanju pehara. Međutim, ova sezona je drugačija i specifična. Bilo je dosta oscilacija, lepih i manje pozitivnih momenata. Na kraju smo uspeli da dođemo do trofeja, ali želimo da zaokružimo takmičarsku sezonu sa duplom krunom.

Očekujem spektakl, radujemo se punim tribinama i jedva čekamo proslavu - zaključio je 31-godišnji štoper koji je igrao u nekoliko evropskih zemalja.

Nosio je dresove Tuluza, Anderlehta, Krasnodara, Fejenorda i Kasimpaše, a u Zvezdi je od decembra 2022. godine. I to mu je drugi mandat.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike