Trener Lejkersa psovao zbog Jokića, pa priznao da ne zna šta da radi! (VIDEO)

23.04.2024

07:49

0

Autor: A. S.

Nije im lako

Trener Lejkersa psovao zbog Jokića, pa priznao da ne zna šta da radi! (VIDEO)
Darvin Hem - Copyright printscreen/twitter/HarrisonWind

Mnoge ekipe spremaju posebne odbrane za Nikolu Jokića, ali rešenje retko ko pronađe da bar ublaži sjajnu partiju Srbina. To za rukom noćas nije pošlo ni Los Anđeles Lejkersima, koji su poraženi i u drugom meču plej-ofa, pa se serija sa 2:0 za Nagetse, seli u Kaliforniju.

Ovog puta su Lejkersi bili nadomak trijumfa, vodili su tokom 47 minuta, a onda poklekli pod pritiskom Nikole Jokića. Koš za pobedu rano jutros je postigao Džamal Marej, a čitava predstava Nagetsa izazvala je reakciju trenera Lejkersa, Darvina Hema.

Upravo je Hem pred drugi meč na konferenciji za medije govorio o Jokiću i na pitanje novinara kako braniti jednog od najboljih košarkaša današnjice, dao interesantan odgovor, bukvalno kao da je znao šta ga čeka.

 

 

- On je postao vrlo efikasan. Kada je glavni u napadu, zna kako da vas ubije na razne načine. Morate da stavite konstantan pritisak na njega, a to njemu kao da ni ne smeta. Viši od ostalih, ima ogroman raspon ruku, umeće... To je potpuno sr*nje, ne znam šta da uradim. Morate da budete što disciplinovaniji, ne smete da padnete. On je jedan jedini u generaciji, morate da se borite do kraja - rekao je Hem, a onda napustio konferenciju.

A Jokić ih nije štedeo.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike