MVP trka se zahuktava: Redik stao uz Jokića, Perkins ponovo šokira svojim stavovima!

16.04.2024

09:58

0

Bliži se proglašenje najkorisnijeg igrača najjače lige na planeti

MVP trka se zahuktava: Redik stao uz Jokića, Perkins ponovo šokira svojim stavovima!
Nikola Jokić - Copyright Profimedia

As Denvera Nikola Jokić je dvostruki osvajač MVP nagrade, a po mnogima najveći je favorit da po treći put dobije ovo prestižno priznanje NBA lige.

Priča o glasanju se polako zahuktava, a nekadašnji igrač Los Anđeles Klipersa, Džej Džej Redik stao je na stranu srpskog centra.

- Kada je reč o MVP, kod mene se sve svodi na tri momka, Nikola Jokić, Luka Dončić i Šaj Gildžus-Aleksander. Uz najtanju marginu, dao sam svoj glas da Nikola Jokić bude MVP. Luka Dončić mi je drugi, a Gildžus-Aleksander treći. Na četvrtom mestu mi je Džejson Tejtum, a Džejlen Branson na petom. Janis je bio još jedan od momaka koje sam uzeo u razmatranje, ali on je van ovih pet - otkrio je Redik.

 

 

S druge strane Kendrik Perkins je drugačijeg mišljenja. Još jednom je uzburkao javnost svojim izborom za MVP. On se oglasio na mreži X (Tviter) sa porukom da glasa za Šaja Gildžus-Aleksandera.

- Nikola Jokić, Luka Dončić i Džejlen Branson, svi zaslužuju MVP titulu, ali Šaj je vodio drugi najmlađi tim u ligi do najboljeg rezultata, ekipe koja je razbila na Zapadu dok je uspeo da postigne brojke koje su Majkl Džordan i Stef imali tokom svojih MVP sezona. to je razlog što je on MVP lige. To je takođe razlog zašto sam glas dao Šaju! Udrite paljbu po meni - poručio je Perkins. 

 

 

Bonus video

 

 

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike