Ne treba trošiti reči o Zvezdi! Bogavac jasan pred početak plej-ofa - Bićemo spremni da odgovorimo!

14.04.2024

09:19

0

Autor: A. S.

Podgoričani ne prete, ali i ne strahuju

Ne treba trošiti reči o Zvezdi! Bogavac jasan pred početak plej-ofa - Bićemo spremni da odgovorimo!
Košarkaši Studentskog centra - Copyright AdmiralBet ABA liga/Zadar/Zvonko Kucelin

Košarkaši Crvene zvezde na prvom mestu su okončali ligaški deo AdmiralBet ABA lige, pa su tako i dobili "lakšeg" rivala u plej-ofu i igraće sa podgoričkim Studentskim centrom.

Prvi meč plej-ofa igraće se u Beogradu, u ponedeljak od 18 sati, a ekipa Dejana Jakare nema pozitivan skor sa crveno-belima u ovoj sezoni, s obzirom da je poražena u oba prethodna meča.

- Očekujem da odigramo bolju utakmicu, nego što je to bio slučaj pre nekoliko dana u Beogradu, u regularnom delu sezone. Mislim da tada nismo odgovorili fizički kako je trebalo. Ima dosta prostora da naučimo iz naših grešaka. Znamo protiv kakve ekipe igramo. Ne treba mnogo trošiti reči o sastavu Zvezde. Biće teška utakmica, ali mislim da ćemo biti spremni da odgovorimo - rekao je košarkaš Podgoričana, Luka Bogavac.

Inače, Bogavac je prošle sezone igrao u plej-ofu ABA2 lige, pa ima i tu vrstu iskustva, kada je njegova ekipa zaustavljena u polufinalu od Krke.

- Prošle godine sam igrao plej-of ABA2 lige, sigurno da je razlika u nivou. U polufinalu smo igrali protiv Krke. Odigrali smo dobru utakmicu, ali smo izgubili od tima koji je kasnije ušao u ABA ligu. Ove godine sa SC Derbijem igram u plej-ofu protiv Zvezde, koja je favorit - zaključio je Bogavac.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike