Jokić rasplakao devojčicu na tribinama! Nikola nije kao ostale zvezde, on ispunjava želje i pored terena! (VIDEO)

01.04.2024

09:11

0

Autor: A. S.

Neverovatan je!

Jokić rasplakao devojčicu na tribinama! Nikola nije kao ostale zvezde, on ispunjava želje i pored terena! (VIDEO)
Jokić zagrlio devojčicu iz publike - Copyright printscreen/twitter/DNVR_Nuggets

Nikola Jokić je najbolji košarkaš sveta zbog onoga što svakodnevno čini na terenu, kako utiče na igru svojih saigrača i tima, ali postoji nešto važnije od statistike i MVP priznanja - biti neko koga navijači vole. 

To je već segment koji nije usko povezan sa sportom, ali Jokić, koji je poznata ličnost je svakodnevno na meti javnosti, pa je svaki njegov potez u prvom planu.

Tako je prethodne noći oduševio partijumo u pobedi Denvera nad Klivlendom, ali je potez pre utakmice, sve ono što je učinio na terenu, bacio u senku.

Jokić je tokom zagrevanja primetio devojčicu u prvom redu, koja ga doziva kako bi joj se potpisao na dres. Bez razmišljanja i ustezanja, Nikola je prišao devojčici i potpisao dres, malo proćaskao, a potom je zagrlio.

 

 

Ona će ovaj susret sigurno zauvek pamtiti, što govore i njene suze kada je shvatila šta se deslio, a Jokić je pokazao kakav odnos kao otac jedne devojčice ima i prema drugim devojčicama i da je ispuniti želje drugima, kada god je to moguće, za njega normalan potez.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike