NBA zvezda objavila bizaran post: Ovo je devet razloga zbog kojih sam singl!

31.03.2024

18:48

0

Autor: A. Š.

Kevin Durent izazvao brojne komentare pošto je objavio jedan od viralnijih postova u poslednje vreme

NBA zvezda objavila bizaran post: Ovo je devet razloga zbog kojih sam singl!
Drejmond Grin, Kevin Durent i Klej Tompson - Copyright Profimedia

Imala je NBA liga tokom svog postojanja pregršt maestralnih košarkaša, čije je umeće na parketu pratila podjednako velika lična osobenost.

Možda i najveći primer toga je nekadašnja zvezda Čikago Bulsa Denis Rodman, a među najvećim osobenjacima među današnjim NBA asovima svakako je Kevin Durent.

As Finiks Sansa (35) tu ulogu potvrdio je i nedavnim postom na društvenim mrežama, koji je toliko uzburkao javnost da ga je za manje od jednog dana videlo skoro pet miliona ljudi. Naime, Durent je izazvao lavinu komentara kada je na Instagramu objavio devet razloga zbog kojih nema devojku odnosno još nije stao na ludi kamen.

Kao prvi razlog, jedan od najboljih košarkaša današnjice naveo je to što previše razmišlja, a odmah potom da mu je previše stalo te da vodi računa o sigurnosti osoba sa kojima je u odnosu.

Dalje, Durent je sebe opisao kao veoma energičnu osobu, koja drugima daje sve a za uzvrat ne dobija ni polovinu toga. Takođe, Kevin je naveo i kako bi uradio sve da nekoga učini srećnim, čak iako to znači da bi u tom procesu povredio sebe.

Kao jedan od razloga zbog kojih je još singl, američki reprezentativac istakao i to što mu je konstantno potrebno da ga neko uverava u pogledu statusa, odbija od sebe ljude za koje oseti da mu energetski ne uzvraćaju na isti način, te da voli „old school“ romantiku, koja nije svojstvena našoj generaciji.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike