Partizan je igrao užasno, donosio katastrofalne odluke: Obradović kaže da tim ne vraća navijačima svu ljubav i podršku

28.03.2024

23:01

0

Autor: P.K.

Trener crno-belih ne može da shvati poslednju deonicu tima

Partizan je igrao užasno, donosio katastrofalne odluke: Obradović kaže da tim ne vraća navijačima svu ljubav i podršku
Željko Obradović - Copyright MN Press

Partizan je ponovo izgubio u ko zna kojoj po redu drami u Areni, ovog puta je bio bolji Olimpijakos.

Da stvari budu gore, crno-beli su igrali dobro punih 30 minuta, u poslednju četvrtinu su ušli sa 13 poena razlike. I opet izgubili. A igrali su – katastrofalno. To su reči Željka Obradovića, koji je istakao da njegov tim ne vraća navijačima na pravi način ljubav i podršku.

- Prvo, čestitam Olimpijakosu. Sve je rešeno u poslednjoj četvrtini, igrali smo užasno u poslednjih 10 minuta i zato smo izgubili utakmicu.

O konstataciji da je falio doprinos sa klupe…

- Ima istine u tome. Ta petorka koja je počela je i završila. U najvažnijim minutima su isti igrači bili na terenu. Nismo imali pomoć sa klupe i opet smo došli u situaciju da sami sebe pobedimo. Donosili smo katastrofalne odluke i dali im priliku da daju lake poene iz kontri posle izgubljenih lopti. Pretrčali su nas. Glupo izgubljene lopte u tom periodu, ali ako imaš 13 razlike u poslednjih 10 minuta, to je ogromna prednost. Treba da igraš pametno, a mi smo imali loše odluke.

Kaminski i Kaboklo su jako dobri u poslednje vreme, hoćemo li ih gledati više u nastavku?

- Videćemo kako bude išlo. On je dosta dobro odradio večeras. Ali, on i mnogi igrači treba da igraju sa više rezona. Nisu kretnje bile dobre. Kad ima prednost koju je imao kad su oni imali četiri mala igrača, trebalo je više da koristi. Tada smo napravili i prednost u skoku, koju nismo uspeli da materijalizujemo.

Kad nije bilo više ptanja, Obradović se sam javio za reč:

- Ja uvek moram da kažem ono što je mnogo važno za mene, a to je podrška ovih ljudi. Fantastična atmosfera, oni veruju najviše u nas, a mi im se ne odužujemo na pravi način.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike