Partizan je najpopularnija ekipa Evrope: Dve košarkaške legende večeras stižu u Arenu! Ikona Čikago Bulsa navija za crno-bele!

28.03.2024

10:14

0

Sve je spremno za još jedan spektakl

Partizan je najpopularnija ekipa Evrope: Dve košarkaške legende večeras stižu u Arenu! Ikona Čikago Bulsa navija za crno-bele!
Navijači Partizana - Copyright MN Press

Partizan je definitivno najpopularniji košarkaški klub u Evropi. Za utakmice crno-belih traži se karta više, a tako je i pred duel sa Olimpijakosom (20.30) koji je na programu u okviru 32. kola Evrolige.

Videli smo brojne poznate ličnosti i legende ovog prelepog sporta kraj parketa, slična situacija biće i večeras. Naime, gosti Parnog valjka biće Toni Kukoč, legendarni košarkaš Čikago Bulsa i reprezentacija Jugoslavije i ništa manje poznati Dino Rađa.

Profimedia
Toni Kukoč

Rađa, nekadašnji član splitske Jugoplastike oduvek je poštovao Partizan i uspehe srpskog kluba, ali posebno Željka Obradovića kojeg smatra najboljim evropskim trenerom.

MN Press
Dino Rađa

Podsetimo, Partizan od 20.30 dočekuje Olimpijakos u okviru 32. kola Evrolige, svaka pobeda i svaki koš važni su za srpsku ekipu u borbi za plej-in elitnog takmičenja. Parni valjak se trenutno nalazi na 11. poziciji sa učinkom 14-17 koliko ima i desetoplasirani Armani. Olimpijakos je peti sa 19-12.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike