Kao fan Partizana, voleo bih... Hezonja će ponovo oduševiti grobare - Znamo Musa i ja da je najbolja atmosfera na svetu u Beogradu!

21.03.2024

09:01

0

Autor: A. S.

Ljubav nikada nije krio

Kao fan Partizana, voleo bih... Hezonja će ponovo oduševiti grobare - Znamo Musa i ja da je najbolja atmosfera na svetu u Beogradu!
Musa i Hezonja u zagrljaju - Copyright Profimedia

Košarkaši Partizana večeras od 20.30 dočekuju ekipu Real Madrida u meču 31. kola Evrolige. Ovaj susret od velike je važnosti za crno-bele, koji se bore da ostanu u top 10, kako bi obezbedili narednu rundu, dok Kraljevski klub suvereno vlada.

Kada se pomene Real, većina prvo pomisli na seriju okršaja koji su prošle godine zaustavili crno-bele na korak od fajnal-fora, ali i dvojicu Balkanaca, Marija Hezonju i Džanana Musu, koji su uvek prikazivali veliko poštovanje prema Partizanu.

Tako Hezonja očekuje toplu dobrodošlicu i večeras.

- Nama domaćima ne predstavlja to problem, meni i Musi, znamo da je najbolja atmosfera na svetu u Beogradu - rekao je hrvatski internacionalac beogradski medijima, pa se dotakao važnosti meča za crno-bele:

- Svaka utakmica Partizanu je najbitnija u sezoni, ja bih kao fan Evrolige i njihov fan voleo da ih vidim u plej-ofu. Za nas je takođe bitna jer smo neke prethodne gubili na blesav način. Bilo je tu svega, od bolesnih igrača do povreda.

Kraljevski klub u ovom trenutku drži prvo mesto na tabeli Evrolige, i minimalne su šanse da će do promene na vrhu doći.

- Mislim da pravi takmičar i sportista nalazi motivaciju kada je na vrhu, da tu ostane, mislim da je to lakše nego doći, svakome može da se desi da dođe na prvu poziciju. Imamo dosta iskustva što se tiče Evrolige, da smo maksimalno koncetrisani do samog kraja, da možda čak i nije toliko bitno biti prvi nego na kraju koliko biti prvi i osvojiti trofej u maju. Imamo dovoljno iskustva u ekipi da imamo takav mentalitet - rekao je Hezonja, ali i pozvao na oprez:

- Mislim da je sama slika Evrolige da svako svakoga može dobiti. Izgubili smo i mi par utakmica, nismo nepobedivi, tu svašta može da se dogodi. Ipak, ako budemo koncetrisani kao na početku sezone, a i sada, mislim da imamo velike šanse da ponovimo uspeh.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike