Partizan treba da odigra perfektno, Željko jasan: Borićemo se do kraja da ostvarimo želje! (VIDEO)

20.03.2024

14:39

0

Autor: A. S.

Sve je spremno za još jedan veoma važan meč

Partizan treba da odigra perfektno, Željko jasan: Borićemo se do kraja da ostvarimo želje! (VIDEO)
Željko Obradović - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Košarkaši Partizana u 31. kolu Evrolige dočekuju ekipi Real Madrida. Drugi meč u nizu pred beogradskom publikom, od velike je važnosti za crno-bele, koji tako sami odlučuju o svojoj sudbini i narednoj fazi.

Sinoć su u beogradskoj Areni savladali Baskoniju, već sutra sledi meč sa Kraljevskim klubom. Raspored nije naivan, a Željko Obradović pred duel sa Realom ističe:

- Šta pričati o Realu, prvaci Evrope, tim koji dominira i ove godine u Evroligi, fenomenalan roster, izvanredno vođeni. Treba da odigramo perfektnu utakmicu ako mislimo da imamo pozitivan rezultat, a potreban nam je zbog situacije na tabeli i tih želja kojih još uvek imamo i borićemo se do kraja da ih ostvarimo - rekao je Obradović, pa u dahu nastavio:

- Da ne ponavljam o kvalitetu tog tima na svim pozicijama, imaju i oni neke probleme, neki igrači nisu u timu, ali kako bih vam rekao, s tim rosterom, ko god da nije tu, neko će ga nadomestiti  i to je to. Treba da vodimo računa o sebi i da se pripremimo, da probamo da igramo slično onome što smo radili juče, u velikom delu utakmice. Igrali smo prilično dobru odbranu i to je bio neki ključ, da igramo odbranu na istom nivou i da ne budemo brzopleti u napadu, nego da shvatimo šta su dobra rešenja i šta su najbitnije stvari ako hoćemo da imamo otvorene šuteve protiv Reala.

Na kraju je kratko istakao da su svi zdravi i dobro pred meč sa Kraljevskim klubom.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike