Najvažnija vest za Grobare: Ostoja Mijailović otkrio šta se dešava oko produžetka ugovora sa Obradovićem!

20.03.2024

15:35

0

Prvi čovek crno-belih otkrio status proslavljenog stručnjaka

Najvažnija vest za Grobare:  Ostoja Mijailović otkrio šta se dešava oko produžetka ugovora sa Obradovićem!
Copyright MN Press

Predsednik KK Partizana Ostoja Mijailović otkrio da li će Željko Obradović i naredne sezone sedeti na klupi crno-belih.

- KK Partizan je ponosan na sinoćnu pobedu, koja nas motiviše da budemo još bolji u narednim utakmicama u svim takmičenjima. Za to nam je, pre svega, potreban odličan tim. Stoga smo odlučni da nastavimo saradanju sa našim trenerom, Željkom Obradovićem. Ugovor je u finalnoj fazi i biće potpisan čim se obe strane usaglase oko još nekoliko pojedinosti - počeo je priču Mijailović za Kurir.

Prvi čovek crno-belih svestan je da armiju navijača Partizana najviše ta tema zanima, i demantovao da je neko sa strane vršio pritisak na njega.  

- Znamo da su naši navijači, kao i kompletna javnost veoma zainteresovani za ovu temu, ali verujemo da se ovakvi dogovori donose u miru, bez ikakvih pritisaka, a u skladu sa ciljevima naše crno-bele porodice. Došli su do mene i neki, moram tako reći, prizemni komentari u vezi sa tim da li meni neko naređuje da produžim ili ne produžim ugovor sa trenerom. Takve stvari više govore o onima koji ih izgovaraju i ne želim sebi da dozvolim da ih komentarišem. Za sedam godina u Klubu u kojem sam odluke uvek donosio u interesu Partizana, niko se nikada u donošenje istih nije mešao, osim članova Uprave i menadžmenta sa kojima je prirodno da se konsultujem. O tome kako smo radili do sada, govore i naši rezultati. Nekada dosadno zvuči, ali zbog onih koji lako zaboravljaju, moram još jednom da podsetim se gde je Klub bio 2017. godine a gde je danas - istakao je Ostoja Mijailović.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike