Partizan čeka Real, Doužer raspametio Grobare: Nema umora pred našim navijačima, verujem da će sve doći na svoje mesto! (VIDEO)

20.03.2024

16:15

0

Autor: G. F.

Zna bek crno-belih i šta se događalo prošle godine u duelima dva kluba

Partizan čeka Real, Doužer raspametio Grobare: Nema umora pred našim navijačima, verujem da će sve doći na svoje mesto! (VIDEO)
Pi Džej Doužer - Copyright Printscreen/youtube/24sedam

Pobeda nad Baskonijom razgalila je srca svima koji vole KK Partizan, a teško je i zamisliti kako će se osećati ukoliko u petak uveče u Beogradu bude srušen i aktuelni prvak Evrope, Real iz Madrida.

Da bi se došlo do trijumfa u 31. kolu Evrolige nad moćnim rivalom mora se odigrati utakmica bez greške, a Pi Džej Doužer ima poruku koja će razgaliti navijače crno-belih.

- Pred nama je teška i važna utakmica, mislim da smo spremni. Ne možemo biti umorni kad igramo pred ovakvim našim navijačima.

Doužer zna šta se dešavalo prošle godine u duelima Partizana i Reala, te otkriva da je od tih informacija nemoguće pobeći:

- Znate, pojavljuje se to na društvenim mrežama ovih dana, malo je teško ignorisati, ali želimo da izađemo na parket i odradimo posao.

 

 

O Realu nema mnogo toga da se kaže što već nije rečeno...

- Veoma iskusan tim, dugo igraju zajedno, osvojili su i Evroligu zajedno. Kada god imate toliko dugo isti tim na okupu, to je definitivno dobra stvar. Treba da izađemo sa istom energijom kao u duelu sa Baskonijom i sve će doći na svoje mesto.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike