Partizan dobija veliko obeštećenje, Mijailović se hitno oglasio! Jedan igrač napustio crno-bele!

13.03.2024

09:45

0

Autor: A. S.

Malo ko se ovome nadao

Partizan dobija veliko obeštećenje, Mijailović se hitno oglasio! Jedan igrač napustio crno-bele!
Vukčević i Naneli, arhiva - Copyright MN Press

Predsednik košarkaškog kluba Partizan, Ostoja Mijailović oglasio se ovog jutra na Tviteru i iznenadio navijače crno-belih.

Naime, dosadašnji prvotimac Tristan Vukčević, više nije igrač Partizana, a crno-beli su dobro profitirali, jer je u pitanju sedmocifreno obeštećenje.

 

 

- Naš dosadašnji prvotimac, Tristan Vukčević je iskoristio mogućnost da aktivira otkupnu klauzulu i nastavi karijeru u NBA. Sedmocifreno obeštećenje će, prema prethodno postignutom dogovoru, biti podeljeno između Real Madrida i Partizana.

Tristane, hvala na svemu i srećno - navodi se u poruci prvog čoveka kluba.

Prava na njegov ugovor imaju Vašington Vizardsi, koji su ga draftovali u drugoj rundi kao 42. pika 2023. godine, a prošlog leta je Vukčević već nastupi za Vizardse u Letnjoj ligi.

Na tim mečevima, mladi visoki igrač je u proseku beležio 11,8 poena, 6,5 skokova i 1,3 asistencije i jednu blokadu, dok je u ovoj sezoni za crno-bele nastupi na 12 utakmica u Evroligi i za oko devet minuta na parketu u proseku postizao 4,2 poena uz 2,3 skoka i 0,5 asistencija.

U ABA ligi je imao nešto bolju statistiku. Natupio je na 14 mečeva i u proseku postizao 10,9 poena uz 3,6 skokova i 0,6 asistencija.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike