Smit ne igra, ali uživa u Partizanu! Hrvatski reprezentativac otkrio zbog čega mu ne smeta uloga koju ima u crno-belom dresu!

13.03.2024

07:04

0

Autor: A. Š.

Iskusni plejmejker na polovini sezone došao je u ekipu Željka Obradovića, ali dosad nije uspeo da se nametne za ozbiljniju ulogu

Smit ne igra, ali uživa u Partizanu! Hrvatski reprezentativac otkrio zbog čega mu ne smeta uloga koju ima u crno-belom dresu!
Džejlin Smit - Copyright Printscreen/24sedam

Došao je Džejlin Smit krajem prošle godine u Partizan, ali dosad nije uspeo da se izbori za značajniju rolu u timu Željka Obradovića. Iskusni hrvatski reprezentativac stigao je u ekipu regionalnog prvaka posle serije povreda na bekovskim pozicijama i sada pokušava da se što bezbolnije za sve „utopi“ u letos formiranu ekipu, ali taj proces ide nešto teže nego što je očekivano.

- Šta god mi kaže trener, ja ću igrati, sve je ok. Ako mi kaže da zaustavim Laprovitolu, u redu je. Ovde sam i uživam u iskustvu sa svim navijačima. Kada vidim kako dolaze na gostovanja, to je neverovatno – rekao je uz osmeh Smit, pa otkrio zbog čega mu ne smeta sporedna uloga u ekipi.

- Ja sam ovde novi momak koji je došao usred sezone. Svi su se vratili. To je lojalnost, većina momaka je ovde tri godine. Potpuno razumem situaciju i radim ono što mogu.

Nekadašnji košarkaš Albe i Virtusa biće u konkurenciji za tim protiv Barselone u četvrtak (20.30) u Blaugrani.

- Oni imaju veoma dobre plejmejkere. Tu su Laprovitola, Rubijo, Satoranski... Moramo da kontrolišemo te momke i ograničimo Veselog koji igra veoma dobro, posebno u poslednjih mesec dana. Mislim da je Laprovitola najveća pretnja. Može da ga krene u svakom trenutku. Džabari Parker je u dobroj formi, postiže oko 15 poena. Mislim da imamo šanse ako njih zaustavimo – rekao je Džejlin Smit.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike