Smailagić veruje: Da pobedimo u Barseloni i pokažemo da imamo ono što treba da idemo dalje!

12.03.2024

20:15

0

Autor: A. Š.

Potencijalni srpski reprezentativac optimista pred jedno od najvećih evroligaških iskušenja u dosadašnjem toku sezone

Smailagić veruje: Da pobedimo u Barseloni i pokažemo da imamo ono što treba da idemo dalje!
Alen Smailagić - Copyright Printscreen/24sedam

Da su prošle nedelje uspeli da naprave brejk u Milanu, košarkaši Partizana ove nedelje bi mnogo rasterećenije išli na megdan Barseloni.

Crno-beli će u četvrtak (20.30) u Blaugrani pokušati da naprave jedno od najvećih iznenađenja elitnog takmičemnja u tekućoj sezoni, čime bi značajno uvećali šanse da se nađu u plej-in elitnog takmičenja.

- Probaćemo da damo sve od sebe. Treniramo jako, radimo, pokušavamo da napravimo taktiku. Imamo gust raspored u narednih mesec dana, i probaćemo da izborimo najbolje moguće mesto – kazao je Alen Smailagić.

Potencijalni reprezentativac Srbije u poslednje vreme pokazuje znakove vraćanja u prošlosezonsku formu, što bi i te kako moglo da olakša posao Željku Obradoviću pred utakmice odluke u elitnom takmičenju.

- Naravno da verujemo u pobedu. Kao što smo dobili i prošle godine Real, tako mislim da možemo ove godine i Barselonu, da pokažemo da smo tim i da imamo ono što treba da idemo dalje.

O kalkulacijama ne razmišlja…

- Idemo iz utakmice u utakmicu, zato što ne želimo da idemo korak ispred, i posle nešto da nas iznenadi. Pripremaćemo se postepeno, i probaćemo da pobedimo sve do kraja - podvukao je Smailagić.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike