Dubai u AdmiralBet ABA ligi? Regionalno takmičenje je u saopštenju otkrilo dalje korake!

12.03.2024

19:19

0

Autor: A. Š.

Skupština Jadranske lige donela je niz zaključaka na sednici kojoj su prisustvovali i predstavnici Arapa

Dubai u AdmiralBet ABA ligi? Regionalno takmičenje je u saopštenju otkrilo dalje korake!
Košarkaška lopta - Copyright MN Press

Nedugo pošto je 24sedam objavio da će se sa uključivanjem Dubaija u AdmiralBet ABA ligu sačekati još neko vreme, saznanja našeg portala potvrđena su i u zvaničnom saopštenju regionalnog takmičenja.

Pošto je u Zagrebu okončana sednica Skupštine akcionara regionalnog takmičenja, kojem su prisustvovali i predstavnici Dubaija, AdmiralBet ABA liga je otkrila da će se diskusija o priključivanju Arapa nastaviti naredne sedmice.

- Predstavnici Dubaija su na sednici Skupštine ABA lige predstavili svoju dugoročnu ponudu i sportsko-poslovnu viziju vezanu za pridruživanje porodici ABA lige od sezone 2024/25. – stoji u saopštenju regionalnog takmičenja, i dodaje se:

- Svi članovi Skupštine ABA lige su pokazali pozitivan i otvoren stav za predstavljeni projekat ulaska Dubaija u regionalno takmičenje, čime su stvoreni temelji za dalje diskusije i konačnu odluku na ovu temu, koja će biti doneta u najkraćem roku – navodi se u obraćanju AdmiralBet ABA lige, koja je otkrila da je nastavak sednica Skupštine zakazan na 19. mart.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike