Mirotić se hitno oglasio povodom priča: Nisam ni upoznao patrijarha, nije uticao na moju odluku gde ću nastaviti karijeru

02.11.2023

19:18

0

Autor: P.K.

Slavni košarkaš se javio i izneo svoju verziju

Mirotić se hitno oglasio povodom priča: Nisam ni upoznao patrijarha, nije uticao na moju odluku gde ću nastaviti karijeru
Nikola Mirotić - Copyright Profimedia

Nikola Mirotić je bio glavna tema kada je u pitanju evropska košarkaška transfer-pijaca. Posle mnogo glasina, ispostavilo se da je dao reč Partizanu da će doći, ali se predomislio i rekao da ne može u Srbiju jer trpi velike pritiske.

U Partizanu su objasnili sve, javno pozvali Mirotića da kaže od koga je trpeo pritiske, a onda je predsednik kluba Ostoja Mijailović stavio tačku na priču o njemu.

Ipak, u javnosti se posle pojavila glasina da mu je patrijarh Srpske pravoslavne crkve Porfirije sugerisao da ne dolazi.

Patrijarh je to javno demantovao, a sada se oglasio i Mirotić, koji je poznat kao veliki vernik i dobrotvor srpskog naroda:

- Želeći da razobličim klevetu kojom se želi naneti šteta našoj svetoj crkvi i njenom patrijarhu, imam potrebu da izjavim da još uvek nisam imao čast da sretnem Njegovu svetost patrijarha Porfirija niti da sa njim, direktno ili posredno, komuniciram. Nadam se da će mi se u bliskoj budućnosti ostvariti želja da ga lično upoznam i dobijem njegov blagoslov.

 

 

Mirotić je nakon sage sa Partizanom postao igrač Armanija i preselio se u Milano.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike