Partizan ponovo rasprodao dvoranu rivalu! PAO se pohvalio - OAKA je spremna za spektakl!

16.01.2024

18:06

0

Autor: A. Š.

Atinski velikan se pohvalio na društvenim mrežama tri dana pre meča sa regionalnim šampionom

Partizan ponovo rasprodao dvoranu rivalu! PAO se pohvalio - OAKA je spremna za spektakl!
Navijači Panatinaikosa - Copyright Profimedia

Partizan Željka Obradovića je magnet za publiku. Nebitno da li crno-beli igraju u beogradskoj Areni ili u gostima, dvorane širom regiona i Starog kontinenta se pune kad god u njih dođu Panter i drugovi.

U razmaku od samo nekoliko nedjelja hrvatski velikani Zadar i Cibona posle ko zna koliko vremena mogli su uoči meča sa crno-belima da objave rasprodate ulaznice, a večeras je to uradio i Panatinaikos.

U vreme kada je Željko Obradović slagao trofeje u vitrine atinskog giganta bilo je nezamislivo da se u „OAKA“ dvorani nađe prazna stolica, ali od momenta kada je najtrofejniji trener Evrope napustio grčkog velikana slika punih tribina legendarne dvorane mogla je da se vidi uglavnom samo tokom derbija sa Olimpijakosom.

Ali, sada se i to promenilo… Prošlosezonski evroligaški uspeh Partizana i dolazak nadomak Fajnal fora, te sjajni rezultati crno-belih na početku tekuće sezone i potpuno ravnopravna uloga u borbi za mesto koje i ove takmičarske godine vode u doigravanje, s razlogom su probudili veliko interesovanje kod navijača Panatinaikosa, koji su tri dana uoči meča razgrabili ulaznice za duel sa jadranskim šampionom (petak, 20.15).

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike