Zvezda u Baru leči minhenske rane, Sferopulos traži maksimalnu koncentraciju od igrača! Kad igraju prvi i poslednji iznenađenja ne sme biti!

02.03.2024

21:47

0

Autor: G. F.

Sve osim trijumfa srpskog tima bilo bi velika senzacija 21. kola AdmiralBet ABA lige

Zvezda u Baru leči minhenske rane, Sferopulos traži maksimalnu koncentraciju od igrača! Kad igraju prvi i poslednji iznenađenja ne sme biti!
Janis Sferopulos - Copyright MN Press

Košarkaši Crvene zvezde u nedelju (21.00) gostuju Mornaru u okviru 21. kola AdmiralBet ABA lige.

Posle bolnog poraza u Evroligi od Bajerna u Minhenu, koji ih je ostavio bez šansi da se domognu mesta među 10 najboljih ekipa, crveno-beli moraju da se okrenu regionalnom takmičenju.

Trener Janis Sferopulos ima jasan zahtev i zadatak za svoje izabranike pred duel u kom bi sve osim trijumfa srpskog tima bilo velika senzacija.

 

 

- Očekuje nas tim koji se izuzetno bori u poslednjim utakmicama. Posebno na svom terenu gde su dobili poslednje tri utakmice. Mi želimo da odigramo utakmicu na našem nivou. Moramo da budemo posebno fokusirani i skoncentrisani, kao i da se držimo plana za ovu utakmicu - rekao je Sferopulos.

Zvezda je prva na tabeli AdmiralBet ABA lige sa 17 pobeda i 3 poraza, dok je Mornar na poslednje, 14. mestu sa 4 trijumfa i 16 izgubljenih utakmica.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike