Nikola Jović redovno prati Evroligu i voleo bi da se vrati u Srbiju - Zvezda ili Partizan?

01.03.2024

14:59

0

Autor: P.K.

Mladi as odgovara na pitanje u kom srpskom velikanu bi voleo da oseti draži Evrolige

Nikola Jović redovno prati Evroligu i voleo bi da se vrati u Srbiju - Zvezda ili Partizan?
Nikola Jović - Copyright Profimedia

Nikola Jović je imao baš buran i jak februar. Pošto je u februaru počeo da dobija više minuta, Majami je počeo da pobeđuje. U jednom trenutku se našao i na naslovnim stranama zbog učešća u koškanju na terenu, pa je zaradio suspenziju, uz prvu zvezdu tima,Džimija Batlera.

Odslužio je suspenziju, vratio se na teren, pa se okušao protiv najboljeg igrača sveta, njegovim imenjakom Nikolom Jokićem. Nekako, stiče se utisak da Jović polako ali sigurno stasava i raste u igrača kakav bi trebalo da bude.

Nacija ga je zavolela zbog nastupa na Svetskom prvenstvu u Manili, ali se nije baš izjašnjavao kada je u pitanju "glavna" sportska ljubav u Srbiji – Crvena zvezda ili Partizan?

Prati li uopšte Evroligu? Na sva ta pitanja odgovorio je za Telegraf.

- Veliki sam fan Evrolige, što Zvezde, što Partizana. Imam mnogo više prijatelja u Zvezdi, tako da nekako njih malo više pratim. Stvarno mislim da se ove godine ulaže mnogo, to stvarno super izgleda i zadovoljstvo mi je da gledam oba tima. Iako možda Partizan ima bolje rezultate u Evroligi, eto prošle godine nisu otišli na taj "fajnal for". I ove godine se malo muče, Zvezda nikako da nađe neki perfektan ritam gde bi mogli da uđu u tu trku za plej-of, ali... Volim i jedan i drugi tim, dosta ih pratim.

A da li bi voleo da se jednog dana vrati? I ako se vrati – gde?

- U jednom trenutku bih voleo da se vratim da zaigram za jedan od naša dva velika tima, pogotovo zato što sam igrao u Megi protiv oba i voleo bih da osetim sve što se tamo dešava - rekao je Jović za Telegraf.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike