Marinkovića u Gruziji pitali za atmosferu, on tvrdi: Nema publike na svetu koja može da se poredi sa Partizanovom!

26.02.2024

20:32

0

Autor: A. Š.

Bek Orlova se u Tbilisiju prisetio igranja za Partizan

Marinkovića u Gruziji pitali za atmosferu, on tvrdi: Nema publike na svetu koja može da se poredi sa Partizanovom!
Vanja Marinković - Copyright Fiba.basketball

Košarkaši Srbije uspešno su zatvorili prvi FIBA prozor u kvalifikacijama za Evrobasket. Posle Finske u Beogradu, Orlovi su trijumfalno preskočili još jednu potencijalnu minu u grupi, pošto su kao gosti bili bolji od Gruzije 76:63.

Na konferenciji za medije posle utakmice u Tbilisiju se, uz selektora Svetislava Pešića, pojavio Vanja Marinković koji je bio zadovoljan agresivnošću koju su prikazali on i saigrači na parketu.

- U obe faze igre smo bili sigurni. Igrali smo dobru odbranu, posebno na njihovom igraču Tmomasonu. Šengelija je ubacio 19 poena, ali mislim da je odbrana bila dobra. Imali smo 20 asistencija i 9 izgubljenih lopti, što je dobro. Mislim da je to odlučilo utakmicu. Takođe, imali smo i dobru energiju – kazao je Marinković.

Najmlađi kapiten u istoriji Partizana prisetio se vremena provedenog u crno-belom dresu, odgovarajući na pitanje o atmosferi u dvorani.

- Kada je Gruzija prišla na -4, publika je bila dobra. Ali, ako mene pitate, ja sam igrao za Partizan mnogo godina. Mislim da nema publike na svetu koja može da se poradi sa Partizanovom. Bilo je dobro danas, ali sam ja igrao u baš dobroj atmosferi - istakao je Marinković.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike