Nejpir konačno progovorio o odlasku iz Zvezde! Amerikanac otkrio prelomni trenutak u odluci da se vrati u Milano!

30.01.2024

16:51

0

Autor: A. Š.

Iskusni plejmejker došao je kao jedno od najzvučnijih pojačanja u istoriji crveno-belih, ali se u dresu srpskog prvaka nije proslavio

Nejpir konačno progovorio o odlasku iz Zvezde! Amerikanac otkrio prelomni trenutak u odluci da se vrati u Milano!
Šabaz Nejpir - Copyright MN Press

Stigao je prošlog leta Šabaz Nejpir kao jedno od najzvučnijih pojačanja u istoriji Crvene zvezde. Projektovan je bio američki plejmejker kao zamena za Fakunda Kampaca, međutim Nejpir u crveno-belom dresu nije bio ni blizu tog nivoa.

Koji su razlozi zbog kojih se jedan od najboljih poentera elitnog takmičenja nije snašao u srpskoj prestonici ostaće još neko vreme misterija, ali je Šabaz za milanske medije otkrio prelomni trenutak u njegovoj odluci da se vrati u ekipu Etorea Mesine.

- Milan je za mene uvek bio pozitivan. Prelep grad, odlična organizacija sa sjajnim trenerom i saigračima s kojima sam se dobro slagao. Već smo zajedno ostvarivali pobede, a ove sezone verujem da možemo postići nešto veliko – kazao je Nejpir, pa potom bio nešto konkretniji:

- Bilo je glasina pre mog povratka, ali ključni trenutak bio je meč sa Real Madridom u Beogradu. Sledećeg dana, moj menadžer je finalizovao dogovor sa Olimpijom. Za mene je bilo lako doneti odluku da se vratim.

Ipak, ni povratak u dobro poznatu sredinu nije pomogao američkom košarkašu da se vrati na nivo prošlosezonskih izdanja.

- Moram da povratim samopouzdanje ekipi, da radim naporno kako bih pomogao svim sjajnim igračima oko sebe da izvuku najbolje iz sebe, da uspostavimo timsku hemiju. Mi smo veoma dobar tim, sposoban za velike stvari. I dalje imamo mnogo utakmica ispred nas, možemo da se plasiramo u plej-of i tamo napravimo buku. Samo da se fokusiramo na napredak, utakmicu po utakmicu – zaključio je Šabaz Nejpir.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike