Saigrač Divca i Stojakovića dobio novo srce! Polardova supruga zahvaljuje donoru, heroju koji je spasao bivšeg košarkaša!

17.02.2024

10:41

0

Autor: G. F.

Navijačima iz Srbije ostao je u sećanju po originalnom stajlingu

Saigrač Divca i Stojakovića dobio novo srce! Polardova supruga zahvaljuje donoru, heroju koji je spasao bivšeg košarkaša!
Polard, O Nil i Stojaković - Copyright Profimedia

Lepe vesti iz Amerike, a u glavnoj ulozi nekadašnji saigrač Vlada Divca i Predraga Stojakovića iz Sakramenta, Skot Polard!

 

 

Čovek kog su navijači u Srbiji upamtili po nesvakidašnjem stajlingu uspešno je operisan i dobio je novo srce, objavila je njegova supruga Doun.

- Skot ima novo srce! Rekli su mi da je srce veliko, moćno i da savršeno pristaje. Sada prelazimo na ključni deo oporavka. Hvala svima na stalnim molitvama i podršci, ali najviše od svega, najveće hvala donoru, našem heroju - napisala je Skotova supruga na društvenim mrežama.

 

 

Polard je imao probleme sa srcem zbog virusa od pre nekoliko godina. Njegovo srce kucalo je dodatnih 10.000 puta više na dan zbog nesvakidašnjeg zdravstvenog stanja.

Kada je ustanovljeno da terapije lekovima i pejsmejker ne pomažu bilo je jasno da je Skotu neophodna transplatacija, a to je bio dodatni problem. Nije bilo jednostavno pronaći srce odgovarajuće veličine za bivšeg košarkaša, ali je potraga urodila plodom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike