Šumaher se sprema za prvo pojavljivanje u javnosti nakon 10 godina!? Ovo je javnost dugo čekala, a razlog je nikad lepši!

20.01.2024

16:59

0

Autor: A. S.

Naravno, misterija i dalje vlada u čitavom slučaju

Šumaher se sprema za prvo pojavljivanje u javnosti nakon 10 godina!? Ovo je javnost dugo čekala, a razlog je nikad lepši!
Mihael Šumaher - Copyright Profimedia

Čuveni Mihael Šumaher je pre deset godina doživeo jezivu nesreću na skijanju i od tada se ne pojavljuje u javnosti. Nemac se još uvek nije opravio od posledica nesreće u francuskim Alpima, a porodica o njegovom stanju, čuva bilo kakve informacije.

Ono što je u javnosti poznato jeste da se nakon višemesečne kome i brojnih terapija, nalazi u kući na Ženevskom jezeru, gde o njemu brigu vode najbolji lekari i porodica, a pored njih i malog kruga prijatelja, niko nije video Nemca posle tog decembarskog dana.

Ipak, sada iz Nemačke stižu neverovatne informacije - Šumaher bi uskoro mogao da se nađe u javnosti i to na venčanju svoje ćerke!

Naime, Đina-Marija Šumaher planira venčanje sa izabranikom Janom Betkeom, a veliko slavlje će se najverovatnije odigrati na Majorci, gde porodica legendarnog vozača formule 1, poseduje vilu.

Iako se spekuliralo da je vila na prodaju, kako bi se obezbedio dodatan novac za lečenje Mihaela, najnovija informacija koja je procurila u nemačkim medijima jeste da bi porodica uskoro mogla da se preseli na špansko ostrvo!

Kako je oko Šumahera sve pod velom tajne i misterije, tako i italijanski "Korijere delo Sport" dodaje da je on već u pomenutoj vili, pa da će se i čitava ceremonija venčanja odigrati onako kako njemu odgovara, uz do sada verovatno najveće obezbeđenje.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike