Obradović Tristanu ovo nije mogao da prećuti: Ovaj moj igrač je gledao neku drugu utakmicu!

15.02.2024

22:45

0

Autor: A. Š.

Zanimljiva situacija na konferenciji za medije posle poslednjeg četvrtfinala Kupa Radivoja Koraća i pobede Partizana

Obradović Tristanu ovo nije mogao da prećuti: Ovaj moj igrač je gledao neku drugu utakmicu!
Željko Obradović i Aleksa Avramović - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Partizan je ostvario rezultatski zacrtano, a Željko Obradović taktički u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća. Crno-beli su, što je i bilo očekivano, bez mnogo potrošnje ubedljivo savladali Hercegovac, što je kod Tristana Vukčevića probudilo pozitivne reakcije.

- Bila je super utakmica. Loše smo počeli, pa se digli u drugom poluvremenu – kazao je na konferenciji za medije mladi krilni centar Valjka, verovatno ni ne sluteći da će se na njegove reči nadovezati trener Željko Obradović.

- Ovaj moj igrač je gledao neku drugu utakmicu. Nije bila dobra, nismo igrali dobro. Odradili smo je, što se kaže. Čestitao bih ekipi Hercegovca na velikom rezultatu i na svemu što su uradili do sada i da im poželim puno sreće u svim utakmicama i takmičenjima. Hvala navijačima koji su došli u velikom broju, kao i čitave sezone podržali ekipu. Trudio sam se da vodim ekipu tako da razmišljamo i o polufinalu sutra - rekao je Obradović.

Najtrofejniji trener Evrope, ipak, pohvalio je rolu Vukčevića, kao i Balše Koprivice.

- Igrali su dobru utakmicu, pogotovu Balša. Odigrao je poslednju utakmicu u ABA ligi protiv Igokee izvanredno i sem možda jedne ili dve situacije, sve ostalo je odradio na visokom nivou. Postao je svestan kvaliteta i da može da pomogne timu. Tristan je napadački dobro odigrao, čak i odbrambeno u pojedinim trenucima bolje nego ranije i to je ohrabrujuće. Prva četvrtina nije bila na tom nivou, ali sve ostalo, nemam nikakvih primedbi. Voleo bih da to izgleda još bolje.

Crno-bele u petak očekuje polufinalni okršaj sa Vojvodinom.

- Uspeo sam da pogledam nekoliko utakmica Vojvodine. Gledao i čitavo prvo poluvreme u dvorani. Igraju veoma dobro, agresivno, menjaju odbranu i čestitke svima i treneru i igračima na izvanrednoj utakmici u četvrtfinalu, kao i svemu onome što rade. Posebno mi je drago zbog Rebrače, koji ulaže ogromnu energiju da se Vojvodina vrati gde bi trebalo da bude, želim im sve najbolje - zaključio je Željko Obradović.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike