Treneru Vojvodine će biti čast da igra protiv Obradovića: Probaćemo da igramo hrabro, nemamo šta da izgubimo

15.02.2024

19:34

0

Autor: P.K.

Žele da nastave da žive bajku Novosađani

Treneru Vojvodine će biti čast da igra protiv Obradovića: Probaćemo da igramo hrabro, nemamo šta da izgubimo
Miloš Isakov Kovačević - Copyright Dimitrije Nikolic/ATAImages

Vojvodina je napravila pravo iznenađenje izbacivši Megu u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća, a niko u ekipi nema sada nameru da se zaustavlja.

Trener Miloš Isakov Kovačević pohvalio je ceo tim i istakao je da se raduje susretu sa Partizanom, a posebno sa Željkom Obradovićem.

- Čestitke momcima na odličnoj utakmici. Čestitao bih i svom stručnom štabu na pripremi meča, kao i našem kondicionom treneru… Odlična priprema meča s naše strane, koristili smo 11 igrača. Navikli smo da igramo ona svaka dva-tri dana, Mega nije i tu je bila naša prednost. Imamo i određeno iskustvo, što nam je bila prednost. Kontrolisali smo ritam meča 40 minuta i ostvarili izuzetno vrednu pobedu. Biće nam čast i privilegija da sutra igramo protiv gospodina Željka Obradovića.

Detaljnije o polufinalu:

- Svako od nas je sanjao ovo što će se desiti nama, posebno mi iz trenerske perspektive. Biće zanimljivo pripremiti taj meč. Probaćemo da igramo hrabro, nemamo šta da izgubimo, možemo samo da dobijemo, tako da smo rasterećeni. Biće to uživanje i nagrada za sva rad koji smo uložili.

Trener Mege Marko Barać nije mogao da bude zadovoljan.

- Nismo ušli u utakmicu na način na koji sam želeo. Bio sam svestan svih kvaliteta Vojvodine, načina na koji igraju, čvrstine i kvaliteta koji poseduju. Nismo imali dovoljnu čvrstinu na startu utakmice, na isti način se nastavilo na obe strane. Nismo dobro kontrolisali loptu, ni ritam napada. Bilo je dosta loših čitanja, vrlo jednostavnih situacija gde je lopta trebalo brzo da se pomera, ali to nismo radili. Rezultat je bila stegnutost u napadu, što je prouzrokovalo i volšebno izgubljene lopte. Bilo nam je potrebno vremena da se adaptiramo na ambijent, lopte i ostala pravila i kada smo ušli sa atipičnom postavom uspeli smo da damo kakav-takav odgovor. Nije bilo dovoljno, Vojvodina je bila bolja i želim joj sreću u narednoj fazi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike