Vojvodina čeka Partizan! Novosađani izbacili Megu sa Kupa Koraća!

15.02.2024

19:07

0

Autor: A. Š.

Izabranici Marka Baraća uspeli samo da se izbore za častan poraz

Vojvodina čeka Partizan! Novosađani izbacili Megu sa Kupa Koraća!
Detalj sa meča Vojvodine i Mege - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Početak drugog dana završnog turnira Kupa „Radivoja Koraća“ obeležen je još jednim iznenađenjem u Čairu. Pošto je Čačak 94 u sredu eliminisao Borac, svoje učešće na startu masovnijeg takmičenja završio je još jedan abaligaš.

Vojvodina je u Nišu večeras održala čas košarke izabranicima Marka Baraća i zakazala, ukoliko se u poslednjem četvrtfinalnom okršaju ne dogodi epska senzacija, okršaj sa Partizanom - 100:92.

Održali su Novosađani čas košarke srpskom abaligašu. Od prvog do poslednjeg napada bili su u vođstvo, a u jednom momentu su pretili beogradskom rivalu i rezultatskom katastrofom. Kakav je bio odnos snaga pa čairskom parketu najbolje pokazuje rezultat sa isteka 16. minuta meča, kada je Vojvodina na svom kontu imala ogromnih plus 27 (52:25).

Sve ono što genralno krasi igru Mege na mečevima AdmiralBet ABA lige večeras je bilo na strani "lala". Sa većom dozom energije i želje, košarkaši Vojvodine su gotovo bez većih problema kontrolisali ritam utakmice, a čak i onda kada je rival pretio da im ugrozi ubedljivo vođstvo imali su spreman odgovor i ekspresno se vraćali na bezbednu distancu.

Najefikasniji u ekipi Vojvodine bili su Luka Ašćerić sa 22 i Petar Rakićević sa 14 poena. Kod Mege Uroš Plavšić postigao je 21, a Nikola Đurišić 20 poena.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike