Prošlo je već osam godina! Mnogi tvrde – ovo je bila noć u kojoj je Jokićev saigrač brutalno pokraden! (VIDEO)

13.02.2024

19:52

0

Autor: A. Š.

Gordon i Lavin su leteli i lomili obruč, a i danas se često postavlja pitanje da li je ovo jedna od najvećih „krađa“ u istoriji Ol star vikenda

Prošlo je već osam godina! Mnogi tvrde – ovo je bila noć u kojoj je Jokićev saigrač brutalno pokraden! (VIDEO)
Jedno od spektakularnih zakucavanja Erona Gordona - Copyright Printscreen/Twitter/Arena sport

NBA je decenijama unazad ozbiljan biznis, a Ol star vikend jedan od njegovih najspektakularnijih dodataka. Susret svih zvezda najjače lige na svetu privlači pažnju ljubitelja košarke širom sveta svake sezone, a posebno je svima atraktivno takmičenje u zakucavanjima.

Srednja i starija generacija još pamti neka spektakularna letenja, po mišljenju mnogih, najboljeg košarkaša svih vremena Majkla Džordana, ali pre osam godina Eron Gordon i Zek Lavin su vodili legendarnu bitku koja i danas izaziva mnogobrojne polemike.

Jer, nije mali broj onih koji smatraju da je sadašnji Jokićev saigrač, tada košarkaš Orlanda, brutalno pokraden i tvrde da Lavin te godine u Torontu nije zaslužio da odbrani tron u spektakularnom takmičenju.

Pogledajte video svih zakucavanja Gordona i Levina, podsetite se, pa se preispitajte da li i dalje imate osećaj koji ste imali te februarske noći 2016. godine.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike