Ovaj gest u čast Milojevića nikada nećemo da zaboravimo! Amerikanci ganuli Ražnatovića! (FOTO)

12.02.2024

22:03

0

Autor: 24sedam

"Reka" ljudi je na poslednji počinak ispratila legendarnog košarkaša

Ovaj gest u čast Milojevića nikada nećemo da zaboravimo! Amerikanci ganuli Ražnatovića! (FOTO)
Copyright TANJUG/ JADRANKA ILIC/ nr

Na poslednji počinak Dejana Milojevića je ispratila i delegacija Golden Stejta, NBA ekipe u kojoj je radio kao pomoćnik prvog trenera Stiva Kera.

Sahrani u Beogradu, između ostalih je prisustvovao i košarkaški agent, Miodrag Ražnatović koji je na Instagramu izrazio veliku zahvalnost delegeciji "ratnika".

- Jedan od najtrofejnijih NBA trenera Stiv Ker, kao i mnogobrojni članovi Golden Stejt Voriors organizacije, prevalili su ogroman put, kako bi danas u Beogradu odali poslednju poštu prijatelju i kolegi, našem Dejanu Milojeviću! Zadržaće se u Beogradu svega dvadesetak sati, i propustiće važan meč u Solt Lejk Sitiju, upravo u gradu, u kome je Dejan preminuo.

Gest, koji izaziva veliko poštovanje i gest koji niko od nas kojima je Dejan bio drag u srcu neće nikada zaboraviti! Ništa ne može da promeni tragediju koja se desila, ali će se Dekijeva američka i evropska košarkaška porodica potruditi da mu slava bude i ostane večna - napisao je Ražnatović na Instagramu.

Podsetimo, Milojević je preminuo 17. januara od posledica srčanog udara, a sahranjen je danas na Novom bežanijskom groblju u Beogradu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike