Bjelica došao da isprati prijatelja: Prvi put nakon incidenta, na Milojevićevoj sahrani!

12.02.2024

13:47

0

Autor: A. S.

Danas je za košarkaški svet veoma tužan dan

Bjelica došao da isprati prijatelja: Prvi put nakon incidenta, na Milojevićevoj sahrani!
Nemanja Bjelica na sahrani Dejana Milojevića - Copyright MN Press

Prvi put od incidenta u igraonici za decu Nemanja Bjelica se pojavio u javnosti i to na sahrani Dejana Milojevića.

Čuveni košarkaš i trener preminuo je 17. januara u Americi, a sahrana pred velikim brojem poznatih ličnosti, održana je danas na Novo bežanijskom groblju.

Među ljudima koji su došli da se oproste od čoveka velikog osmeha kojim je obasjavao sve u svom okruženju, pojavio se i Nemanja Bjelica.

Srpski košarkaš je početkom meseca bio u centru pažnje zbog incidenta, kada ga je u jednoj igraonici u Beogradu verbalno napado bivši fudbaler Nikola Petković.

Nizala su se tada saopštenja i oglašavanja u medijima, a Bjelica je izbegavao bilo kakve komentare, pa se oglasio posredstvom advokata.

- Nemanja Bjelica je događaju koji se odigrao 3.2.2024. godine u dečjoj igraonici obavestio nadležne državne organe, koji su nakon toga postupali u skladu sa svojim zakonskim ovlašćenjima i utvrdili da su ispunjeni zakonski uslovi za krivično gonjenje počinioca. Imajući u vidu da je postupak već pokrenut Nemanja Bjelica će prepustiti državnim organima da nastave da neometano svoj rad i utvrđujuju činjenice. Zbog potrebe da zaštiti privatnost, mir i spokojstvo svoje maloletne dece neće iznositi detalje u javnost i moli medije da imaju razumevanja i da poštuju ovu njegovu želju - navodi se u saopštenju koje su tada preneli mediji.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike