Obradović zadovoljan samo drugim poluvremenom: Ima nekih stvari koje mi nisu jasne, ne treba targetirati igrače

28.01.2024

21:47

0

Autor: P.K.

Trener Partizana je čestitao Zvezdi posle poraza, neke stvari nije hteo da komentariše

Obradović zadovoljan samo drugim poluvremenom: Ima nekih stvari koje mi nisu jasne, ne treba targetirati igrače
Željko Obradović - Copyright Printscreen/TV Arena sport

Crvena zvezda je imala i po 20 poena razlike, ali je sve prosula i na kraju je čak Partizan imao šansu da pobedi u večitom derbiju u AdmiralBet ABA ligi.

Ipak, Jago je bio heroj i doneo domaćinu pobedu u zaista napetom meču, na kome je vladala velika terzija i na parketu i oko njega.

Željko Obradović je istakao ono što je svima jasno – njegov tim je odigrao dva različita poluvremena.

- Očigledno je da smo igrali dva različita poluvremena. Počeli smo utakmicu na veoma loš način. Zvezda je otvorila sa tri vezana šuta za tri, gde mi nismo ni probali da igramo odbranu, sve je to donelo rano vođstvo i takav ritam. Reakcija u drugom poluvremenu bila je fantastična. Velika želja i dobra energija i u tom smislu ponosan mogli smo čak i da dobijemo. Šut Alekse i par promašenih penala… Čestitam igračima na to, a čestitam i Zvezdi na pobedi, koja je ovog puta bila bolja.

Odmah je dodao:

- Zanimljivo je da su oni dominirali u prvom, mi u drugom poluvremenu, vratili smo se. Ima još nekih detalja koje ne bih da komentarišem, videćemo. Pogledaćemo snimak, pa ćemo da uradimo analizu i videti šta se tačno događali.

Jedan od predstavnika medija pitao je "šta se desilo sa Ledejom, bio je mnogo agresivan". Takva formulacija i načina postavljanja pitanja nisu se svideli Obradoviću.

- Sudije su tako odlučile, sudile su mu dve tehničke i to je automatsko isključenje. Bio je izuzetno motivisan i dao je početni elan i zanos ekipi, to je jasno. Da li je bio nervozan, ne znam, ali nije samo on učestvovao, učestvovalo mnogo igrača. Targetirati jednog igrača, ja ne verujem da je to baš korektno. Sigurno je da svaki igrač treba da bude miran i da doprinese atmosferi. Bilo je igrača koji su bili mirni, a i onih koji su bili manje mirni, ali utakmica povuče. Videli ste na kraju i pozdravljanje igrača, šta se desi na terenu, ostaje na terenu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike