Borišino je Olimpijsko srce! Simanić uzeo nagradu, pa Srbiji saopštio najlepše vesti!

03.02.2024

12:28

0

Autor: A. S.

Javnost će biti oduševljena

Borišino je Olimpijsko srce! Simanić uzeo nagradu, pa Srbiji saopštio najlepše vesti!
Boriša Simanić - Copyright MN Press

Srpski košarkaš Boriša Simanić obradovao je javnost pojavljivanjem na svečanoj ceremoniji Olimpijskog komiteta Srbije, a tom prilikom je saopštio i sjajne vesti.

Simanić je letos na Svetskom prvenstvu u Manili doživeo tešku povredu, kada je zbog udarca u predelu bubrega morao biti operisan, a ovaj organ mu je odstranjen. Iako je na prvi pogled delovalo da nije ozbiljno, ustanovljeno je da ima unutrašnje krvarenje, a doktor reprezentacije Dragan Radovanović je hitno odreagovao, pa je izbegnuta tragedija. 

Nekoliko meseci kasnije, on je u izboru OKS-a dobio nagradu "Olimpijsko srce - General Đukić", a potom je razgovarao sa medijima i otkrio lepe vesti.

- Osećam se odlično. Radimo analize na svakih 15 dana. Što se toga tiče, sve je u najboljem redu. Dobio sam odobrenje da mogu da krenem sa treningom. Treba da odradimo neke analize, ako to sve bude dobro, krećem sa treningom. Što se terena tiče, nadam se da ću na leto biti spreman - rekao je Simanić, pa se osvrnuo na nastup reprezentacije na Svetskom prvenstvu:

- Drago mi je da sam im na neki način pomogao. Bili su jako zabrinuti, dve noći nisu spavali i to je uticalo na njihovu igru. Čim sam osetio da sam bolje, došao sam do telefona i poslao im poruku. Nisam ni slutio da će to toliko da ih digne.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike