Boriša je pobedio! Agent srpskog reprezentativca saopštio najlepše moguće vesti!

28.09.2023

12:45

0

Autor: D. N.

Našem košarkašu tokom Mundobasketa odstranjen bubreg

Boriša je pobedio! Agent srpskog reprezentativca saopštio najlepše moguće vesti!
Boriša Simanić - Copyright MN Press

Boriši Simaniću je odstranjen bubreg, tokom Mundobasketa, ali ova drama ima srećan nastavak. O tome je govorio i agent srpskog reprezentativca Miško Ražnatović, rekavši da će njegov klijent uskoro biti i na terenu.

- Borišina prva poseta agenciji nakon jedne od najtežih povreda, koje su ikad zadobijene na košarkaškom terenu. Uprkos tome, sastanak je bio baš kao i on sam, prepun pozitivne energije, planova za košarkaški oporavak (kada za to dođe vreme), a najviše od svega pun smeha, želje i vere da dolaze novi izazovi na košarkaškom terenu.

Baš kao što je to pokazao u Manili slanjem motivacionih poruka saigračima iz bolničkog kreveta, i danas je pokazao snagu svog karaktera, koji zna da prepreka do uspeha nema,- napisao je Ražnatović na Instagramu.

Podsetimo, Simanić je dobio udarac tokom utakmice sa Južnim Sudanom, od Nunija Omota, pa je prebačen u bolnicu. Kao što je rečeno, operisan je i tada mu je i odstranjen bubreg. Spekulisalo se i o kraju karijere, ali je Simanić iz svega izašao kao pobednik.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike