Bolomboj prvi put pošto je produžio ugovor sa Zvezdom: Rekao sam sebi da hoću da ostanem ovde duže od ove sezone!

30.01.2024

23:27

0

Autor: A. Š.

Centar crveno-belih protiv Valensije nije blistao, ali je dobio veliku podršku sa tribina za sve što je uradio u prethodnom periodu

Bolomboj prvi put pošto je produžio ugovor sa Zvezdom: Rekao sam sebi da hoću da ostanem ovde duže od ove sezone!
Džoel Bolomboj - Copyright MN Press

Džoel Bolomboj jedan je od retkih košarkaša Crvene zvezde koje se ove sezone nije našao na meti navijača. Čak i kada nije bio na očekivanom nivou, snažni centar je velikim zalaganjem dobio kredit kod zahtevne Zvezdine publike, što su ekspresno primetili i odgovorni u klubu sa Malog Kalemegdana.

Na dan meča sa Valensijom u Areni, Bolomboj je stavio paraf na novi, dvogodišnji, ugovor sa crveno-belima, ali značajan potpis nije obeležio i istom takvom rolom u trijumfu protiv španskog tima.

Osetio se mali umor u igri prošlosezonskog košarkaša Olimpijakosa, ali je bez obzira na to nagrađen ovacijama navijača u najvećoj dvorani na Balkanu.

- Lepo je to videti, osećam podršku. Uvek igram sa dosta energije, pokušavam da im uzvratim – kazao je Bolomboj posle važnog trijumfa crveno-belih u borbi za mesto u plej-inu Evrolige.

- Definitivno je pozitivno što smo pobedili. Možda smo startovali polako, ali igrači koji su ušli sa klupe su doneli energiju. Ovo je bila timska pobeda. Bilo je sjajno biti deo ove pobede.

Smatra Bolomboj da se ništa neće promeniti potpisivanjem novog ugovora sa Zvezdom.

- Mislim da će biti isto. Srećan sam što sam deo budućnih planova tima. Očigledno imamo još mečeva u Evroligi, ABA ligi, imamo ciljeve. To je još ova sezona. Uzbuđen sam i povodom sledeće godine – kazao je centar srpskog prvaka, dodavši da se oseća dobro povodom produžetka saradnje sa Zvezdom.

- Uzbuđen sam, moja porodica je uzbuđena. Trener je zadovoljan koliko mogu da doprinesem. Priča je bila tu. Tim je od početka bio zainteresovan, ali to nije bilo konačno. Na kraju sam rekao sebi da hoću da ostanem ovde duže od ove sezone. Volimo što smo ovde – istakao je Džoel Bolomboj.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike