Zvezda se već sprema za narednu sezonu! Bolomboj se obavezao na vernost!

30.01.2024

11:41

0

Autor: A. S.

Jasne su i ambicije kluba u narednoj godini

Zvezda se već sprema za narednu sezonu! Bolomboj se obavezao na vernost!
Džoel Bolomboj - Copyright MN Press

Crvena zvezda je danas donela lepe vesti svojim navijačima, ugovor sa američkim centrom, Džoelom Bolombojem, produžen je na još dve sezone!

Potpisivanje ugovora do 2026. godine, predstavlja veliko pojačanje za klub sa Malog Kalemegdana, a kako su crveno-beli i sami naveli - pokazuje namere i ambicije kluba u narednim sezonama!

 

 

- Nekadašnji prvotimac CSKA iz Moskve i Olimpijakosa svojim ponašanjem na terenu i van njega, radnom etikom i učinkom na parketu, baš kao što kaže deo naše naše himne “bore se pošteno za crveno-bele”, pokazao se kao jedno od najvećih pojačanja Crvene zvezde u prethodnih nekoliko sezona.

Podsetimo, Amerikanac sa ruskim pasošem je potpisao jednogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom tokom jula 2023. godine, koji je sada produžen do kraja takmičarske 2025-2026!

KK Crvena zvezda ostankom Džoela Bolomboja ima pod ugovorom za narednu sezonu već sedmoricu igrača: Jaga Dos Santosa, Luku Mitrovića, Džoela Bolomboja, Nemanju Nedovića, Adama Hangu, Stefana Lazarevića, Dalibora Ilića… - naveli su između ostalog crveno-beli na svom sajtu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike