Sferopulos ni slovo o Teodosiću, pred Valensiju upozorava na nekoliko stvari!

29.01.2024

20:36

0

Grčki strateg u najavi meča sa španskim timom istakao situacije na koje njegovi izabranici moraju posebno da obrate pažnju

Sferopulos ni slovo o Teodosiću, pred Valensiju upozorava na nekoliko stvari!
Janis Sferopulos - Copyright MN Press

Trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos izjavio je pred meč sa Valensijom da njegov tim mora da bude defanzivno konstantan i prisutan na sutrašnjoj utakmici.

- Valensija je tim koja ima dobre atlete, veoma su čvrsti. Imaju drugu najbolju odbranu u Evroligi. Moramo da igramo našu igru, igramo na našem terenu. Moramo da napadamo pametno, a defanzivno da budemo konstantni i prisutni, da im ne dozvolimo da budu dobri u tranziciji - istakao je Sferopulos.

Crveno-beli su pobedom u nedeljnom derbiju napravili sjajnu uvertiru za sutrašnji meč u Areni (20.00), a grčki trener smatra da Valensija ima rešenja na svim pozicijama.

- Ovo je prvi put od kad smo krenuli da igramo obe utakmice kod kuće, to je dobro, ali se fokusiramo na sledeći meč. Ne znamo zasigurno oko Brendona Dejvisa, rekli su da neće igrati. Ako ne bude igrao sigurno da je problem za njih, ali ne smemo da potceniti ostale talentovane igrače koje imaju. Imaju rešenja na svim pozicijama. Moramo biti fokusirani na sve njih i ostati kao tim prisutni našoj taktici - zaključio je Sferopulos.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike