Hanga se raduje novom izlasku pred Delije, Bolomboj upozorava: Neće nam biti lakše jer nema Dejvisa!

29.01.2024

21:56

0

Košarkaši Crvene zvezde se u dobrom raspoloženju, posle pobede u derbiju protiv Partizana, pripremaju za meč sa Valensijom

Hanga se raduje novom izlasku pred Delije, Bolomboj upozorava: Neće nam biti lakše jer nema Dejvisa!
Adam Hanga i Džoel Bolomboj - Copyright MN Press

Košarkaš Crvene zvezde Adam Hanga izjavio je pred utakmicu sa Valensijom, da igranje u Beogradu njegovom timu predstavlja veliku prednost.

- Crvena zvezda je tim koji igra jako dobru odbranu, veoma težak meč za nas, ali moramo da pobedimo. Odbrambeno moramo biti kao protiv Partizana, kontrolisati ritam igre, to su ključevi narednog meča - kazao je Hanga i dodao da je uvek užitak igrati kod kuće.

- To je velika prednost, moramo preuzeti inicijativu i sa našim navijačima se boriti do poslednjeg trenutka - istakao je Hanga.

Centar crveno-belih Džoel Bolomboj dodaje da očekuje borbu tokom celog meča, koji se igra u utorak u beogradskoj Areni od 20 časova.

- Nekoliko igrača im fali, neki su novi pridošli, dolaze ovde i boriće se za pobedu, biće borba. Ne mislim da će biti lakše jer nema Dejvisa, neko će se već istaći. Imaju veoma veliki roster, puno igrača koji se mogu istaći. To je najopasniji period, pogotovo ako izlazite iz poraza. Ti ljudi moraju iskočiti i biti spremni - zaključio je Bolomboj.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike