Zvezdin heroj otkrio šta mu je rekao zemljak - partizanovac! Ne znam da li smem, ali kazao mi je da sam pi**a (VIDEO)

28.01.2024

23:10

0

Autor: M. N.

Brazilcu je cela dvorana skandirala ime, a to mu se baš sviđa

Zvezdin heroj otkrio šta mu je rekao zemljak - partizanovac! Ne znam da li smem, ali kazao mi je da sam pi**a (VIDEO)
Copyright 24sedam

Junak pobede Crvene zvezde nad Partizanom u novom košarkaškom "večitom derbiju" bio je Jago dos Santos. Jeste bio treći strelac tima, ali su njegovi poeni u samoj završnici rešili veoma napet duel u AdmiralBet ABA ligi.

- Volim ovo, volim ovakve utakmice, pre svega zato što je ovo derbi, ali i zbog toga što sam igrao protiv Bruna (Kabokla) i opet pobedio. Moraće opet da mi plati večeru - bio je dobro raspoložen Jago u razgovoru sa novinarima.

- Jako bitan momenat za sve, mnogo velika pobeda. Za mene je sve isto, jer smo izgubili prethodnu utakmicu, a sad nas čeka duplo kolo Evrolige. Bitna je pobeda zbog energije i atmosfere u timu, kada se dobije derbi uvećava se timsko samopouzdanje - dodao je Brazilac koji je ubacio 13 poena, ali je pomenuto polaganje bilo ključno.

- Iskreno, ne znam kako sam se osećao. Dobio sam loptu i svi su radili za mene. Volim ovakve momente, jer ovakve stvari određuju da li su dobar ili mnogo dobar igrač. Igrali smo kod kuće, imao sam više samopouzdanja da uzmem poslednji šut. Išao sam ka košu i probao da nađem najbolje rešenje.

Cela "Arena" mu je skandirala ime...

- Sviđa mi se to i želim još, imam još više samopouzdanja. To je važno za sve nas.

U protivničkom taboru bio je i zemljak, Bruno Kaboklo... Šta su jedan drugom rekli...

- Ne znam da li smem da kažem, ali rekao mi je da sam pi**a. Ja sam mu odgovorio da on dobro zna da je poslednji šut moj šut i da je bio na terenu bilo bi bolje za Partizan. Ali, pošto nije bio u igri, pogodio sam - zaključio je Brazilac.

Sledeći meč Crvena zvezda igra u utorak od 20 časova protiv Valensije u Beogradu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike