Avramović o sudijama, tehničkoj Ledeja, porazu od Zvezde... Ali na jedno pitanje nije hteo da odgovori (VIDEO)

28.01.2024

22:27

0

Autor: M. N.

Košarkaš Partizana je mogao da bude heroj Partizana, samo da je ona trojka ušla

Avramović o sudijama, tehničkoj Ledeja, porazu od Zvezde... Ali na jedno pitanje nije hteo da odgovori (VIDEO)
Copyright 24sedam

Mogao je Aleksa Avramović da bude heroj Partizana, ali njegov pokušaj za tri poena iz velike daljine nije bio uspešan. Tako da je ostalo 88:86 za Crvenu zvezdu u derbiju 18. kola AdmiralBet ABA lige.

Meč je završio sa 13 poena, a posle meča u "Areni" sumirao je utiske. Sada su crveno-beli sa učinkom 16-2, a crno-beli na 13-5.

- Kiksevi, u stvari to nisu kiksevi protiv Mege, Zadra i Igokee, već naše loše igre. Oni to nisu imali te poraze - kazao je Avramović na početku razgovora sa novinarima.

Zatim je odgovorio na pitanje kako se osećao na terenu, s obzirom da se vrati posle pauze zbog povrede.

- Dobro sam se osećao. U drugo poluvreme sam slabije ušao i promašio otvorene šuteve, ali onda pogađao važne. Ali nije tada utakmica izgubljena - kazao je Avramović, a zatim dobio pitanje koje nema veze sa utakmicom sa Crvenom zvezdom.

Bilo je vezano za reprezentaciju, odnosno spisak Amerikanaca za Olimpijske igre.

- Ne mogu sada da pričam i mnogo je rano. Fokusiran sam samo na ovo što nam sledi. Sad smo u mini ciklusu u kojem imamo veoma važne utakmice. Nadam se da ćemo da pobedimo.

Zatim se vratio na meč sa Zvezdom i početak duela.

- Oni su pogodili važne šuteve na početku. Nismo imali pravi odgovor na njihovu odbranu. Nismo igrali čvrsto, a oni su ušli čvršće u utakmici. Razigrali su se Jago i Bolomboj, ali kada smo se vratili u utakmicu pokazali smo da imamo veliki potencijal.

Usledilo je i pitanje da li je pi Džej Doužer prestrogo dobio petu ličnu...

- Bila je dobra tuča i ne bih da ulazim u sudijske odluke. Izvinjavam se zbog moje reakcije... Nikada ne komentarišem sudije. Oni radi svoj posao, a ja sam tako reagovao jer smo tada mogli da budemo na minus šest. I sudije su ljudi. Igrao sam utakmice sa većim sudijskim greškama i tada nisam reagovao.

Zatim je pričao i o ličnim greškama Ledeja...

- Ta prva tehnička greška koju je Zek napravio u onom koškanju je sigurno bila da bi podigao tim i hvala mu na tome. Žrtvovao se za nas. Možda je bilo malo prestrogo... Ma, iskreno, nisam dobro ni video. Sve se desilo brzo, video sam koškanje i odjednom čovek izađe sa parketa. Ni to nas nije prometeilo. Dali smo maksimum i okrećemo se Monaku - zaključio je Avramović.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike