Dejan je sve radio sa ljubavlju i verom, čovek sa takvom dušom se imao rašta roditi! Održana molitva za Milojevića! (FOTO)

20.01.2024

19:47

0

Autor: A. S.

Veliki broj građana okupio se na veliki hrišćanski praznik, kadrovi izazivaju tugu

Dejan je sve radio sa ljubavlju i verom, čovek sa takvom dušom se imao rašta roditi! Održana molitva za Milojevića! (FOTO)
Dejan Milojević - Copyright Tanjug/AP Photo/Jeff Chiu

Košarkaški svet i dalje je u šoku nakon tragičnih vesti iz Sjedinjenih Američkih Država o preranoj smrti Dejana Milojevića. Već četvrti dan kako neverica i šok ne jenjavaju, a u javnosti svako malo osvane nova emotivna poruka oproštaja od legendarnog košarkaša.

Od njega su se redom opraštali svi njegovi bivši klubovi, Partizan i Mega će u ponedeljak igrati njemu u čast, Budućnost dan kasnije, Golden Stejt Voriorsi su otkazali i drugi meč u nizu.

U međuvremenu je obelodanjeno da će se hala košarkaša Mege, Mega Factory, od sada zvati po njemu, a pokrenuta je inicijativa da nagrada ABA lige za MVP-ja ponese njegovo ime. U tom nizu gestova kojima se odaje počast bivšem košarkašu i treneru, iz Podgorice stižu kadrovi koji izazivaju jezu.

U Sabornom hramu održan je molitveni pomen i to u petak uveče, na veliki hrišćanski praznik, Bogojavljenje.

 

 

- Dejan je sve radio sa ljubavlju i verom, čovek sa takvom dušom se imao rašta roditi - navodi se na Fejsbuk stranici Sabornog hrama.

U hramu se okupio veliki broj ljudi, koji su se pomolili za pokoj duše preminulog Dejana Milojevića.

 

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike