Milojević je bio čvrst momak, ali nije izdržao: Obradović vidno emotivan nakon meča progovorio sa čime se Deki borio! (VIDEO)

20.01.2024

16:21

0

Autor: A. S.

Veliki prijatelj još jednom mu je odao počast

Milojević je bio čvrst momak, ali nije izdržao: Obradović vidno emotivan nakon meča progovorio sa čime se Deki borio! (VIDEO)
Saša Obradović na konferenciji Monaka - Copyright printscreen/ASMonaco_Basket

Šok zbog prerane smrti Dejana Milojevića ne prolazi ni nakon tri dana. Neverica i tuga, trajaće i mnogo duže, naročito njegovim bliskim prijateljima i nekadašnjim saigračima, koji se ovih dana emotivnim porukama opraštaju od velikog čoveka.

Svi oni ističu Dekijeve vrline i sve divne osobine koje je uvek nasmejani div posedovao i porodici šalju reči podrške i utehe. Nikome nije lako, a Saša Obradović je još jednom govorio u javnosti o nekadašnjem saigraču i velikom prijatelju.

Trener Monaka je nakon utakmice sa Real Madridom govorio koliko je Milojević bio čvrst čovek, ali da jednostavno sa pritiskom koji nosi njihov posao, ni njegov organizam nije mogao da se izbori.

 

 

- Tri dana ranije moj veoma dobar prijatelj je umro. Dali smo mu minut ćutanja. Nije bilo lako izneti to, koliko velik pritisak treneri nose na svojim leđima, čak i tako najčvršći momci kao on. Znam da je on bio jako čvrst momak i nije izdržao ovaj vid pritiska - izjavio je Obradović na konferenciji.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike