Ataman upozorava na katastrofu protiv Partizana: Uopšte se nismo dobro spremali ove nedelje!

18.01.2024

20:07

0

Autor: P.K.

Jedan od najzanimljivijih duela 22. kola Evrolige imao je interesantan uvod

Ataman upozorava na katastrofu protiv Partizana: Uopšte se nismo dobro spremali ove nedelje!
Ergin Ataman - Copyright MN Press

Panatinaikos dočekuje Partizan u jednom od najzanimljivijih mečeva 22. kola Evrolige, a iskusni trener Ergin Ataman izrazio je veliko nezadovoljstvo pripremom tima za ovaj meč.

Kada je upitan o očekivanjima za još jednu "OAKA žurku", sličnu prethodnim domaćim utakmicama, Ataman je upozorio da tim može da očekuje i katastrofa ako ne bude imao pravi pristup.

- Najgore je očekivati "žurku". Nismo se dobro pripremali cele nedelje. Imali smo povređene i bolesne igrače. Nismo spremni za ovu utakmicu. Najgore je imati "žurku" pre nego što pobedite. Ako mislimo da će biti žurka, kao što su moji igrači mislili cele nedelje, to će biti katastrofa.

Odmah je dodao:

- Imaćemo mnogo navijača ovde, i oni će nam dati mnogo energije. To je jedina pozitivna stvar. Nadam se da će momci s tom energijom imati više motivacije. Ove nedelje nisam video dobru motivaciju i energiju.

Ataman je potvrdio da je Kostas Antetokumpo bio bolestan šest dana i da je Matijas Lesor imao problema s leđima tokom cele nedelje, sa samo jednim normalnim treningom dan pre meča.

- Kostas Antetokumpo je bio bolestan šest dana. Ne znam da li će biti spreman za igru sutra ili ne. Takođe, Mathias Lessort je imao problema s leđima cele nedelje. Samo danas je normalno trenirao. To je veliki problem.

Partizan dolazi bez kapitena Kevina Pantera, koji je imao problema sa temperaturom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike