Partizan se sprema za PAO, Obradović otkrio 2 stvari! Putuje li Avramović u Atinu i kako zaustaviti Lesora (VIDEO)

17.01.2024

14:03

0

Autor: P. K.

Trofejni trener je pričao i o odnosu sa navijačima "zelenih"

Partizan se sprema za PAO, Obradović otkrio 2 stvari! Putuje li Avramović u Atinu i kako zaustaviti Lesora (VIDEO)
Copyright MN Press

Košarkaši Partizana obavljaju poslednje pripreme za utakmicu Evrolige, sa Panatinaikosom koja je zakazana za petak. Tako su crno-beli odradili i trening u Beogradu, a duel sa "zelenima" je najavio i trener Željko Obradović.

- Osećam se odlično, srećno i zadovoljno, kao i uvek kada sam na terenu sa igračima - bio je odgovor na pitanje kako se oseća.

Zatim je pričao o narednom rivalu u elitnom takmičenju.

- Tim koji je u izvanrednoj formi. Igraju zaista veoma dobro. Znamo da će biti fenomenalna atmosfera. Posle mnogo vremena nalaze se u vrhu u Evroligi. Napravili su tim za najveće moguće ambicije. To smo pričali i pre naše prve utakmice i tim su koji zaslužuju respekt. Naravno, verujemo da i mi imamo šanse. Možemo da odigramo dobru utakmicu - dodao je Obradović, a zatim odgovorio na pitanje o kapitenu Kevinu Panteru, odnosno njegovom ostanku.

- Kevin je tu. Zna se šta znači za tim. Tim je tim, to je 12 igrača koji moraju u svakom trenutku da budu spremni da pomognu.

Zatim je pričao i Aleksi Avramoviću, koji je danas trenirao. Ipak neće putovati u Atinu.

- Aleksa ostaje u Beogradu. Još je rano za njega - kazao je Obradović koji je imao kompletan igrački kadar na rasploganaju.

- Prvi put posle dugo vremena sam mogao da radim sa tri plejmejkera i to je odmah drugačiji intenzitet treninga, odmah boljitak za tim.

Pričao je Obradović i o tome kako će biti dočekan od navijača Panatinaikosa sa kojim je osvajao brojne trofeje.

- To se već zna godinama, zna se kako me dočekuju navijači. Ne verujem da će išta novo da bude. Moje je zadovoljstvo uvek da tamo odem. I dan-danas kada imamo trening, dolaze navijači da se vidimo. Taj odnos je neraskidiv.

Upitan je i kako zaustaviti Matijsa Lesora, bivšeg igrača Partizana.

- Živi od spoljnih igrača Panatinaikosa. On je igrač koji najbolje postavlja blokade u celoj Evroligi i otvara se posle njih. Uz to ima uz sebe vrhunske spoljne igrače koji mu pomažu da daje lake koševe - zaključio je Obradović.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike