Partizan je porodica, najjača kada je najteže! Haus objavio nikad viđene slike sa Milojevićem, Pavlović ne skriva suze! (FOTO)

17.01.2024

23:34

0

Autor: A. Š.

Iako nikada u zvaničnim utakmicama nisu nosili crno-beli dres u istom trenutku, nekadašnji košarkaši kluba iz Humske javno žale zbog prerane smrti Miloja

Partizan je porodica, najjača kada je najteže! Haus objavio nikad viđene slike sa Milojevićem, Pavlović ne skriva suze! (FOTO)
Saša Pavlović, Frederik Haus i Dejan Milojević - Copyright MN Press

Onakav kakav je bio za života, tih i nenametljiv, Dejan Milojević se preselio u večnost. Samo nekoliko sati pošto je doživeo težak srčani udar, nekadašnji reprezentativac je prerano sišao sa životne scene, ostavljajući one koji su ga poznavali u neverici da se tako nešto dogodilo.

Od momenta kada je iz SAD-a stigla najstrašnija vest, košarkaši svet se oprašta od nekadašnjeg košarkaša Partizana, čija je porodica posebno teško primila informaciju o odlasku njihovog Miloja.

A da je Partizan jedna velika porodica pokazuju i emocije njegovih bivših asova, koji nikada zajedno sa Milojevićem nisu nosili crno-beli dres, barem ne na zvaničnim utakmicama – Frederika Hausa i Saše Pavlovića.

Jedan od najvoljenijih stranaca koji su bili u Partizanovom dresu napustio je klub iz Humske nekoliko nedugo pošto je Milojević zadužio opremu Valjka, a iako su na terenu dve godine vodili ljute bitke van njega su postali veliki prijatelji, što govore i dosad u javnosti neviđene fotografije koje je Haus objavio na svom Instagram profilu.

- Ovo baš jako boli. Pravili smo planove da dođemo sledeće godine u Beograd. Nedostajaće telefonski pozivi i dugi razgovori o košarci. Moj brat, Dejan Milojević – napisao je Haus.

Ništa manje emotivan bio je i Saša Pavlović. Za razliku od nekada sjajnog američkog beka, bivši reprezentativac SiCG imao je tu čast da na revijalnoj utakmici bude sa Milojevićem zajedno u Partizanovom dresu, što je sudeći po objavi na društvenoj mreži jedan od trenutaka po kojem će Miloja zauvek pamtiti.

Instagram/Saša Pavlović
 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike