Partizan probao i našao ritam! Obradović zadovoljan posle pobede u Zagrebu!

15.01.2024

21:18

0

Autor: D. N.

Crno-bele sada očekuje gostovanje Panatinaikosu

Partizan probao i našao ritam! Obradović zadovoljan posle pobede u Zagrebu!
Copyright Printscreen/You Tube/Cibona Basketball

Košarkaši Partizana su pobedili Cibonu i tako "zatvorili" 16. kolo AdmiralBet ABA lige. Posle pobede u Zagrebu konferenciju za novinare održao je trener crno-belih, Željko Obradović.

- Želeo bih da iskoristim priliku da čestitam mom mladom kolegi Dinu Repeši na svemu što radi sa svojom ekipom. Mislim da odlično vodi i da su večeras igrali fenomenalnu utakmicu. Na početku smo izgledali loše, ali kako je utakmica odmicala, probali smo da nađemo ritam i uspeli da ga nađemo.

Važna pobeda za nas, Ciboni sve najbolje u nastavku i ono što je najvažnije za njih da im se vrati atmosfera kao što je bila večeras - kazao je Obradović, a na konferencije je bio i Ognjen Jaramaz koji je meč završio sa deset poena.

- Imali smo veoma loš početak. Dozvolili smo Ciboni da postigne neke lake poene iz tranzicije, imali smo neke izgubljene lopte koje su na to uticale i imali smo samim tim problem u prvom poluvremenu. Međutim, drugačiji pristup pre svega u odbrani u drugom poluvremenu. Uspeli smo da uvedemo utakmicu u naš ritam, na šta se kasnije nadovezao napad.

Za nas je bitna pobeda da nastavimo pozitivan niz. Samo bih voleo da istaknem još jednu stvar, da je bilo veliko zadovoljstvo igrati u punoj hali ovde, bilo je jako lepa atmosfera i nadam se da će i u buduće biti tako - rekao je Jaramaz.

Crno-bele za četiri dana očekuje gostovanje u Evroligi, Panatinaikosu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike