Evroliga kaznila Partizan, klub poziva navijače da se fokusiraju na utakmice i ne ubacuju ništa na parket!

16.01.2024

15:31

0

Autor: G. F.

U toku je pregledanje snimaka kako bi se identifikovali počinioci

Evroliga kaznila Partizan, klub poziva navijače da se fokusiraju na utakmice i ne ubacuju ništa na parket!
Navijači Partizana - Copyright 24sedam/P. K.

Čelnici Evrolige kaznili su Košarkaški klub Partizan sa 5.000 evra zbog ubacivanja predmeta na teren tokom utakmice sa Makabijem

Zbog toga su se crno-beli odmah oglasili sa porukom navijačima o kojima priča ceo svet.

- Klub apeluje na navijače da budu skoncentrisani na utakmicu i da ne čine ništa što bi klubu načinilo štetu. Istražne radnje i pregledanje snimaka kako bi se identifikovali vinovnici ovih ipak izolovanih incidenata sa utakmice sa Makabijem su u toku - stoji u objavi Partizana na zvaničnom sajtu.

 

 

Aktuelni šampion AdmiralBet ABA lige podseća i kako se treba ponašati na tribinama tokom utakmica. 

- Klub ovim putem apeluje na navijače da svu svoju energiju, ljubav i navijačku strast usmere isključivo na podršku igračima i treneru Partizana Mozzart Bet. Svim drugim radnjama koje našem klubu mogu naneti finansijsku i reputacionu štetu nije mesto u Areni kada KK Partizan igra svoje utakmice kao domaćin. Uz sva razumevanja za pravdoljubivost navijača prilikom pojedinih situacija na terenu, iako je osećaj za pravdu često subjektivan, još jednom podsećamo da izazivanjem bilo kakvih incidenata, navijači ni na koji način ne pomažu svom klubu. Naprotiv, takvim činjenjem samo nanose štetu KK Partizan.

Tu je, razume se i podsećanje na činjenicu koliki je uticaj "crno-bele atmosfere" na ceo košarkaški svet.

- Karakteristična atmosfera u crno-beloj Areni i gromoglasna podšrka na kojoj našem klubu zavide kako na lokalu tako i širom sveta, ponos je Beograda i Srbije. Ovim putem, Klub moli sve neodgovorne pojedince da ne dozvoljavaju sebi da se slične stvari ponavljaju. Evroliga je odavno propisala nulti stepen tolerancije za incidente, a KK Partizan se tog pravila striktno pridržava. Zajedno činimo veliku crno-belu porodicu! Hajde da je u svakom trenutku predstavljamo na najbolji mogući način!

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike